Devito Avatar

Devito

Laatste reviews

The Siege(1998)

"...Nee, Cage, zeker niet mijn bedoeling. No hard feelings. Het onderwerp van deze film. The siege, raakt de actualiteit... Maar ik hoop op zoveel..."

The Siege(1998)

"...Voldoende, zeker niet. Omdat ie die quote en mijn naam opzettelijk uit zijn verband rukt. Overigens heb ik jouw mening over mijn tekst wel..."

The Siege(1998)

"...Hallo, ik ben de film nu aan het kijken (tis nu reclame). Ik ken deze film niet. Voor degenen die denken, dat het islamitische geweld niet aan te..."

Nixon(1995)

"...Idd kennjet. het lijkt wel of 'men' de voordelen van het oude wiel niet meer kent en daarmee de klok 20 jaar terugzet: Over de film welke eindigt..."

Laatste reacties

"...Wordt een opnemer voor de video-recorder. Ik ken deze film niet, maar een film met Paul Newman is vaak de moeite waard. Deze wildebras roste, ver in de 70 als ie is, laatst nog een race-auto naar de filistijnen en kroop er ongedeerd uit. Just like in......"
Where the Money Is
"...Op zich opmerkelijk, dat de weduwe bij de film betrokken is. Ik heb haar boek niet gelezen, maar wat ik me er van kan herinneren, dat aangekondigd werd bij zijn zelfmoord, dat ie ongelukkig bij/met zijn vrouw was. Misschien dat zij dat dan anders int......"
Corbijn maakt Joy Division film
"...Voor mij was het niet zozeer een baan, omdat ik voornamelijk mijn eigen projecten uitvoerde. Ik werk momenteel in de gezondheidszorg en maakte af en toe wat muziek. Maar het is goed mogelijk dat ik weer in de film verder ga. Ik ben het niet met j......"
Theo van Gogh vermoord
"...Rond en plat…op de rug T draait…tis rond Een kruitvat en de lont Het woord als waarheid, vrijheid, ja kon't Of toch niet en is t een zond De klok draait hard terug 2, 200, 2000 jaar in één zuch' Verkracht en vergiftigd, is de lucht Verbode......"
Theo van Gogh vermoord
"...Ik reageerde bij de film The Siege op de huidige, overeenkomstige, situatie. Een andere forummer wees mij op dit forum en zoals zo veel mensen die vol zitten van de moord op het vrije woord wil ook ik nog mijn mening kwijt. Theo van Gogh had een......"
Theo van Gogh vermoord

laatste ratings

Devito heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Devito heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.