Stingray Avatar

Stingray

Laatste reviews

Signs(2002)

"...Spannende film als je niet gaat kijken naar de feiten. Zorg voor goed geluid een bak popcorn en een verduisterde kamer en je hebt een prima..."

Laatste reacties

"...Ken m niet, maar als ie is zoals Stir of Echoes (ook met onze Bacon ;) ) Dan ga ik wel kijken. Niet dezelfde soort film maar wel soort stijl heb ik het idee... We zullen zien... en ja, anders die dvd he ;)..."
Trapped
"...Geen slechte woorden over Sean graag :) Deze man heeft al vele goede titels op zijn naam staan en acteren kan deze man dan ook erg goed. De titel Sir heeft hij dan ook maar wat veel verdiend :P En The Rock blijft en vette film. Alleen issie gave......"
The Rock
"...Dit is weer eens een heel andere film van onze arnold. En ik moet zeggen een spannende ook nog! Lekker evil film.. leuk voor de lange winteravonden. >:) gewoon lekker kijken...."
End of Days
"...[b]4 woorden:[/b] - Lang geleden. - ZEKER kijken!..."
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
"...Hmm, niet al te bijzonder deze film. Heb hem wel op dvd (gehad..) maar en zitten wel wat suffe momenten in.. Ruimteschip en ruimte niet supermooi maar robot weer wel goed gemaakt en geanimeerd! Toch maar kijken he .. :P (jullie dan)..."
Red Planet

laatste ratings

Stingray heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Stingray heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.