Nessus Avatar

Nessus

reacties

  • Ik he em in de bios gezien, maar ik vond em toch iets te. Er zitten scenes in, vooral die in de jeugdgevangenis, waarvan ik ze te schokkend gezien de verdere uitwerking ervan. Ik kreeg er echt een beetje een vieze smaak van in mijn mond terwijl het de boodschap ook met minder duidelijk was geweest. [rating 4]

    als reactie op de film Sleepers

  • [quote]Samuel L. Jackson-night bij veronica[/quote] Ja, zo noemen ze dat, alleen jammer dat ie [spoiler]zo ongelooflijk kort meedoet. Zeker eeen verrassing.[/spoiler] Maar niet om een Samuel L. Jackson-night op te baseren.

    als reactie op de film Deep Blue Sea

  • Zeker een goede film. Volgens mij de enige actiefilm waarin Nicolas Cage een realistische "acteiheld" neerzet. En met Sean Connerry is (bijna) elke film een genot.

    als reactie op de film The Rock

  • Ik heb die film nog nooit gezien, niet eens een stukje. Geen idee waarom, maar het is er nooit van gekomen :? Maar dit wordt dan de kans om de schade in te halen. Boek wel gelezen en dat was goed, films van King zijn meestal wel minder dan het boek... }:

    als reactie op de film The Shining

  • [quote]ik heb chucky 1 gezien, die vond ik al om te huilen, deze krijgt van mij niet eens het voordeel van de twijfel:B[/quote] Zonde, terwijl het toch een leuke film is. Niet om de horror of spanning, maar zeker wel om de humor. Zeker goed voor een horrorfan humor en grove acties T+)

    als reactie op de film Bride of Chucky

  • [quote]forever in love met Richard :r Gere.. :N -Zeur-[/quote] Helemaal mee eens. Deze film niet gezien en dat ben ik ook niet van plan, dus misschien mis ik een goede film :N Maar als ik Richard Gere lees, dan heb ik em al gezien. Die man doet ook niets anders dan telkens hetzelfde kunstje en een nogal saai kunstje. :r

    als reactie op de film Autumn in New York

  • [quote]Deze film is mij wat te....intellectueel (is dat het goeie woord?)[/quote] Vreemd dan dat ik hem nog nooit echt goed heb kunnen zien en die keer dat ik hem zag was ik er niet echt bij :'( Schijnt toch één van de eerste goede Pitt films te zijn, tenminste niet een waarbij ik in slaap viel (legends of the fall) . Vanavond maar weer eens proberen.

    als reactie op de film Twelve Monkeys

  • [quote] The Truman Show vind ik trouwens wel vele malen beter dan EdTV[/quote] Truman show was (hoewel gezien in de sneak), toch al een beetje verpest door de mediaaandacht eromheen. En het verhaal was, volgens mij mede door de hoofdrolspeler, teveel over-the-top. Ed tv vond ik meer een wat eerlijkere film, niet zo overdreven allemaal, een wat sympatiekere film. Jammer dat ie een beetje in de verdrukking is gekomen door the truman show.

    als reactie op de film Edtv

  • [quote]M. Night Shyamalan (ver)stopt in zijn films een dubbele agenda. Op het eerste gezicht kan het allemaal wat vergezocht en oppervlakkig overkomen, maar ###### wat kan die vent diep gaan (..) Signs is hier het sterkst in naar mijn idee, (..) :W[/quote] Signs is wel heel erg onwerkelijk en vergezocht. Voorbeelden te over. :') [spoiler]Aliens reizen lichtjaren om de aarde te bezoeken en mensen te ontvoeren, blijkt dat ze niet tegen water kunnen . Jammer op een planeet waarvan het oppervlak voor 80% uit water bestaat, luchtvochtigheid meer dan 50% is en de bewoners voor 80% uit water bestaan. Vooronderzoek vergeten, of gewoon verdwaalt in de ruimte? Daarbij komt nog dat ze wel ruimteschepen kunnen bouwen, maar niet eens weten hoe een deur open te krijgen Komt zeker door al die automatische schuifdeuren a la star trek. Dan blijf je wachten tot die deur open gaat. Zo zie je maar weer evolutie loopt niet altijd goed af [/spoiler]

    als reactie op de film Unbreakable