Nessus Avatar

Nessus

Laatste reviews

Deep Blue Sea(1999)

"...Verder een heel flauwe film waarvan het script weer helemaal in het teken staat van het opvoeren van de spanning. Behalve deze flauwe setting is de..."

Con Air(1997)

"...Ver gezocht is nog bescheiden gezegd }: Wat ze allemaal bereid zijn te doen om een paar gevaarlijke criminele weer levend op te sluiten, gewoon naar..."

Con Air(1997)

"...Weer een ongeloofwaardig verhaal om Mr. Cage zijn net verworven rol als actieheld uit te buiten. :Z Na, de hiervoor uitgebrachte the rock, waarin..."

Laatste reacties

"...Ik he em in de bios gezien, maar ik vond em toch iets te. Er zitten scenes in, vooral die in de jeugdgevangenis, waarvan ik ze te schokkend gezien de verdere uitwerking ervan. Ik kreeg er echt een beetje een vieze smaak van in mijn mond terwijl het d......"
Sleepers
"...[quote]Samuel L. Jackson-night bij veronica[/quote] Ja, zo noemen ze dat, alleen jammer dat ie [spoiler]zo ongelooflijk kort meedoet. Zeker eeen verrassing.[/spoiler] Maar niet om een Samuel L. Jackson-night op te baseren...."
Deep Blue Sea
"...Zeker een goede film. Volgens mij de enige actiefilm waarin Nicolas Cage een realistische "acteiheld" neerzet. En met Sean Connerry is (bijna) elke film een genot...."
The Rock
"...Maar even serieus, ik heb SM2 afgelopen week gezien. En de grap me MJ is volgens mij gewoon geslaagd. Die hele film is een grote parodie met een vette knipoog en dan is dat stuk met MJ volledig op zijn plaats. Ik zeg niet dat de film geweldig is, maa......"
Geen Scary Movie 3 in de UK door MJ!
"...[quote]hehe, het is zwart in zit in een luier... [spoiler]de hand van michael jackson[/spoiler] :X[/quote] Kan je dan niet beter zeggen dat het "black or white" is? Of ben ik dan weer iets te beschuldigend? :}..."
Geen Scary Movie 3 in de UK door MJ!

laatste ratings

Nessus heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Nessus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.