Robin-w Avatar

Robin-w

reacties

  • Alsof hackers irl de moeite waard zijn voor spanning, actie en sensatie. De film zou als je het in irl hackersspel in een film zou zetten oer en oer saai zijn. Pizza dozen en flessen cola zijn nou niet echt ingrediënten voor sensatie. Daarom dus het overdreven hack gedoe. Verstand op nul en kijken naar een mannenfilm.

    als reactie op de film Swordfish

  • [quote=Bolo]Snake Eyes is verre van perfect, maar kijk bijvoorbeeld eens goed naar het briljante eerste shot van de film, een lesje in cinematografische virtuositeit van meester De Palma.[/quote] Dat niet alleen. In elke andere film was het waarschijnlijk waardeloos deze manier van filmen maar deze film draaide om camera standpunten. De zoektocht naar de dader heeft alles te doen om de camera's en een casino heeft er nogal wat. Ben benieuwd hoe vaak het eerste shot over moest.

    als reactie op de film Snake Eyes

  • In zo'n beetje elke US film kom ik wel een theologisch dingetje tegen. Hier ligt het er wel heel dik boven op :'( Helemaal dit stuk [spoiler] dat ze niet in dat ding mag omdat ze niet gelovig is[/spoiler]

    als reactie op de film Contact

  • [quote]okej je gebruikt het woord nikkers wel erg vaak, lijkt er een beetje op of je het leuk vindt:X[/quote] Wellicht ben jij mijn ( '.......' ) vergeten en mijn uitleg ervan. Maar ik wil er wel op doorgaan hoor. Zwarte onder elkaar sptreken altijd in de term als "Yo niggah" maar als een whiteman het tegen een zwartman zegt is het omdat je het leuk vind :? we zijn in de basic toch gelijk :?

    als reactie op de film American History X

  • [quote]Natuurlijk is de opzet uniek en geeft het niet-chronologische aan de ene kant het idee alsof je zelf ook aan geheugenverlies (je weet immers niet wat er voorheen is gebeurd) [/quote] Mwoa, dat heb ik bij elke film die wordt uitgezonden op de commercielen. Iedere keer na de reclame val ik weer in het gat ;) Maar de opzet is vrij uniek, is nog maar zo'n drie keer eerder 'geprobeerd' in een film. Dus helemaal orgineel is het niet maar orgineel genoeg T+)

    als reactie op de film Memento