Robin-w Avatar

Robin-w

Laatste reviews

Hannibal(2001)

"...De film is niet alleen slecht maar ook nog eens langdradig. De film had makkelijk in anderhalf uur gepast maar men denkt in Hollywood dat hoe langer..."

American History X(1998)

"...De een zegt er zit een -goede- boodschap in. Ik denk dat er een boodsschap in zit voor beide slecht/goed. Namelijk de laatste scene...."

Laatste reacties

"...Alsof hackers irl de moeite waard zijn voor spanning, actie en sensatie. De film zou als je het in irl hackersspel in een film zou zetten oer en oer saai zijn. Pizza dozen en flessen cola zijn nou niet echt ingrediënten voor sensatie. Daarom dus......"
Swordfish
"...[quote=Bolo]Snake Eyes is verre van perfect, maar kijk bijvoorbeeld eens goed naar het briljante eerste shot van de film, een lesje in cinematografische virtuositeit van meester De Palma.[/quote] Dat niet alleen. In elke andere film was het waarsch......"
Snake Eyes
"...In zo'n beetje elke US film kom ik wel een theologisch dingetje tegen. Hier ligt het er wel heel dik boven op :'( Helemaal dit stuk [spoiler] dat ze niet in dat ding mag omdat ze niet gelovig is[/spoiler]..."
Contact
"...[quote]okej je gebruikt het woord nikkers wel erg vaak, lijkt er een beetje op of je het leuk vindt:X[/quote] Wellicht ben jij mijn ( '.......' ) vergeten en mijn uitleg ervan. Maar ik wil er wel op doorgaan hoor. Zwarte onder elkaar sptreken alti......"
American History X
"...[quote]Natuurlijk is de opzet uniek en geeft het niet-chronologische aan de ene kant het idee alsof je zelf ook aan geheugenverlies (je weet immers niet wat er voorheen is gebeurd) [/quote] Mwoa, dat heb ik bij elke film die wordt uitgezonden op de......"
Memento

laatste ratings

Robin-w heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Robin-w heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.