jeanbob Avatar

jeanbob

reacties

  • :)ik ben reeds zeer gechoqueerd van de gebrekkige filmkennis onder sommigen van jullie. ik mag dan nochtans menig film bekritiseren, ik sta nochtans ook open voor enkele kritische opmerkingen jegens mijn persoon, hetgeen verondersteld ik gaarne niet apprecieer in tijden des vrijbesteding. oftewel relaxte film joh men:)

    als reactie op de film Patch Adams

  • :) ik was reeds zeer verheugd toen ik hoorde over het vertonen van deze film op ons aller favo zender CANVAS:) ik zal hem met veel genot bekijken met mun vrinden.:)

    als reactie op de film Magnolia

  • :) ik vind dit een geniale film. ik ben dermate onder de indruk van ons aller STallone dat ik reeds uitkijk naar de vertoning van dit indrukwekkende doch emotionele en confronterende stuk:)

    als reactie op de film Assassins

  • :) ik was dermate geschokt toen ik moest vernemen dat deze film op tv komt. ik vind dit niet toepasselijk in tijden van depreciatie. nochtans ik ook niet gecharmeerd ben van ons aller KEvin spacekees. zijn acteerkwaliteiten vind ik ronduit schandalig en ik ben reeds van mening dat zijn persoon moet worden gebanned ofzo:)

    als reactie op de film The Usual Suspects

  • :)ik ben doorgaans niet gecharmeerd van ons aller Mel:). doch hij in deze film het vrouwelijke (zwakke) geslacht enigszins op erotiserende doch taktisch geniale wijze weet te doorgronden:B ik moet daarom reeds bekennen dat ik mij verheug op deze misselijk-makende-film:B

    als reactie op de film What Women Want

  • :) nochtans verdrink ik menigmaal ik de ogen van ons aller julia roberts:) ik ben dermate gecharmeerd van haar uitmuntende acteerkwaliteiten dat ik mijzelf genoodzaakt zie deze film met enig smart tegemoet te zien:) ik hoop dan ook dat jullie allen net zo mogen genieten als ik:)

    als reactie op de film The Pelican Brief

  • :) nochtans ben ik reeds zeer gecharmeerd van deze prachtige natuurfilms:) heerlijk die gladde vissen:) ik raak er dermate opgewonden van, dat ik mezelf begin te strelen tijdens het kijken van deze natte visfilms:):):)

    als reactie op de film Deep Blue Sea

  • Jah leuke film:) doch ik nochtans geen groot fan ben van menig nucleair raket, zie ik mij toch genoodzaakt deze film met enig plesante gevoelens tegemoet te zien:)

    als reactie op de film The Rock

  • :| doorgaans ben ik niet onder de indruk van enig karikatuur in den eeuwige bloemenvelden des babylon. echter....ons aller kevin is ten tijde van depreciatie toch een inspiratie voor de gepragmatiseerde burger.:)

    als reactie op de film Waterworld

  • :) het is bijna zover, ik kan niet w88....ik zit hier met een lichtelijk pragmatiserende nippel te w88 tot de show begint....viel spaB he leuten:)

    als reactie op de film Twelve Monkeys

  • Ik zie reeds enorm uit naar deze prachtige filmavond op ons aller Veronica. doch ik conservatief ben ingesteld in deze pragmatiserende staat, zie ik mij toch genoodzaakt het een en ander op te nemen op video:)

    als reactie op de film Twelve Monkeys