jeanbob Avatar

jeanbob

Laatste reviews

Waterworld(1995)

"...Ik vind JeanBoB een rare gozer om die weer is uit zijn nek zit te lullen O+ en dat vind ik niet fijn omdat ik daar niet tegen kan. Ik vind dit echt..."

Laatste reacties

"...:)ik ben reeds zeer gechoqueerd van de gebrekkige filmkennis onder sommigen van jullie. ik mag dan nochtans menig film bekritiseren, ik sta nochtans ook open voor enkele kritische opmerkingen jegens mijn persoon, hetgeen verondersteld ik gaarne niet......"
Patch Adams
"...:) ik was reeds zeer verheugd toen ik hoorde over het vertonen van deze film op ons aller favo zender CANVAS:) ik zal hem met veel genot bekijken met mun vrinden.:)..."
Magnolia
"...:) ik vind dit een geniale film. ik ben dermate onder de indruk van ons aller STallone dat ik reeds uitkijk naar de vertoning van dit indrukwekkende doch emotionele en confronterende stuk:)..."
Assassins
"...:) ik was dermate geschokt toen ik moest vernemen dat deze film op tv komt. ik vind dit niet toepasselijk in tijden van depreciatie. nochtans ik ook niet gecharmeerd ben van ons aller KEvin spacekees. zijn acteerkwaliteiten vind ik ronduit schandalig......"
The Usual Suspects
"...:)ik ben doorgaans niet gecharmeerd van ons aller Mel:). doch hij in deze film het vrouwelijke (zwakke) geslacht enigszins op erotiserende doch taktisch geniale wijze weet te doorgronden:B ik moet daarom reeds bekennen dat ik mij verheug op deze miss......"
What Women Want

laatste ratings

jeanbob heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jeanbob heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.