BlackBurn Avatar

BlackBurn

reacties

  • Heb erg genoten van de film, het is gewoon een film waarbij je lekker in je stoel gaat liggen en verder niet te veel hoeft na te denken. Film loopt lekker door, snelheid zit er goed in en word niet echt saai. Het is niet echt een hoogstaande film kwa verhaal. Maar het verhaal is zeker wel goed uitgewerkt en goed in beeld gebracht, erg vermakkelijke film dus.

    als reactie op de film National Treasure

  • Ik heb deze week tijdje terug in New York gezien en van het verhaal moet de film het niet hebben :P Maar er zat wel een lekker vaartje in, leuke actie, spanning aangevuld met hier en daar wat humor. Gewoon een vermakkelijke film :)

    als reactie op de film Cellular

  • Geniale film, zag hem in de bioscoop en vond hem echt super. Een keer wat anders als al die standaard hollywoordproducties. Oja, deze film moet je kijken zonder reclame tussendoor, dat is gewoon zonde!

    als reactie op de film The Blair Witch Project

  • Het was echt een goed vervolg, ik vond de schurk iets minder als in deel 1, maar zeker niet slecht. Zou ik deel 1 nog een 8,5 geven krijgt deze een 8 van mij. Leuke vermakelijke film en ik kijk alweer uit naar deel 3 :)

    als reactie op de film Spider-Man 2

  • Geweldig deze film een van de eerste films die ik op DVD kocht, echt een feel good movie! Iedereen die hem nog niet gezien heeft, hij is zeker het kijke waard!

    als reactie op de film Finding Forrester

  • Ik heb deze op dvd en is op zich wel een aardige film voor een woensdagavond, maar het is zeker geen toppertje imo, waarom ik hem dan op dvd heb, ach voor 7eruo kon ik hem niet laten liggen :D

    als reactie op de film Love & Sex

  • Geweldige film T+) Het is inderdaad een ideale film, voor als je net verliefd bent en een leuke film zoekt om te kijken. Ook als je niet verliefd bent, maar wel van een beetje romantiek houd en natuurlijk van humor, dan is het ook zeker een aanrader. [rating 4] p.s. leuke quote uit de film [spoiler] You're the most beutifull girl in the world fancy a fuck[/spoiler]

    als reactie op de film Notting Hill