jufnouk Avatar

jufnouk

reacties

  • Wat had ik een hoge verwachtingen van deze film... Met de nadruk op HAD! Het begin is sterk, maar dan valt het hele zaakje als een plumpudding in elkaar. Verhaal rammelt, einde is ronduit gezocht. Yak yak yak en dan nog meer yak.

    als reactie op de film Artificial Intelligence: AI

  • [quote=Jedimaster]Was dit trouwens een langere versie dan de oorspronkelijke? Ik kan me niks herinneren van[spoiler]het lange gesprek met de waterwezens/aliens, al die dreigende vloedgolven, mensen die wegrennen en de nieuwsberichten met steeds ergere beelden.[/spoiler] Verder kon ik me de hele film nog scene voor scene herinneren. Toch al weer een paar jaar geleden dat ik deze gezien heb dus ik vergis me waarschijnlijk gewoon.[/quote] Dit was de directors cut, dus die scenes zijn inderdaad "extra".

    als reactie op de film The Abyss

  • Ik vind maar weinig films slecht... en dit is er eentje van. Wat een bagger film. Ooit in de bioscoop gezien. Spijt als haren op mn hoofd.

    als reactie op de film Message in a Bottle

  • Geniale film!! Wel eentje waarvan ik na afloop dacht "wat moet ik ermee". Ik denk inderdaad dat je of afknapt op de film, of er helemaal weg van bent. voor mij: :W:W:W:W:W:W:W

    als reactie op de film Being John Malkovich

  • [quote]art thou is volgens mij oud engels ...[/quote] Zeker nooit shakespear gelezen.... O+

    als reactie op de film O Brother, Where Art Thou?

  • Ooit samen met een vriendin zitten kijken, omdat het een film is die je MOET hebben gezien, nou geloof me, lees het eerste beste boeket romannetje en je hebt hetzelfde verhaal. BLEEEEGGGGHHHH!!! de avond was alleen een succes omdat we cola, chocola en een melige bui hadden. zonde van je tijd.

    als reactie op de film Gone with the Wind