jufnouk Avatar

jufnouk

Laatste reviews

The Discovery of Heaven(2001)

"...Ik heb de film gezien en het boek gelezen (ook in die volgorde) het boek is veel sterker dan de film (is meestal zo), maar het is een geweldige film..."

Laatste reacties

"...Ow!! Deze GA ik zien!!!! :W..."
Trailer Das Parfum
"...[quote=merijnsa]Wat een belachelijk verhaal lijkt me dit:?[/quote] Zeker het boek nooit gelezen?? Geniaal! Ben heel benieuwd naar de trailer, heb alleen geen quick time op mn werk... grmpf......."
Trailer Das Parfum
"...[quote=Fonkmeistah]De poster geeft aan dat alle dieren weer terugkomen naar hun oorspronkelijke oord? Zal het wel lekker druk worden. Daardoor zal die olifant ook wel een vriendin krijgen..[/quote] Tis geen olifant maar aan mammoet...."
Nog een Ice Age 2 poster
"...Leuk, leuk, leuk. Als absolute fan van alle boeken, vind ik het einde teleurstellend, maar is de rest van de film geniaal. En tja, het boek is inderdaad beter, maar de film zeer zeker entertaining...."
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
"...Wat had ik een hoge verwachtingen van deze film... Met de nadruk op HAD! Het begin is sterk, maar dan valt het hele zaakje als een plumpudding in elkaar. Verhaal rammelt, einde is ronduit gezocht. Yak yak yak en dan nog meer yak...."
Artificial Intelligence: AI

laatste ratings

jufnouk heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jufnouk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.