princesje Avatar

princesje

Laatste reviews

Amadeus(1984)

"...Prachtig filmpje met de fantastische muziek van the master himself. Natuurlijk is het verhaal een beetje heel erg aangedikt en zijn sommige..."

Laatste reacties

"...[quote=ethrellik]hmmmm, vond het echt een K*TFILM! Op geen een stukje was er actie of iets aan de hand. vond de humor zwaar slecht! voor mij een rating 2! :([/quote] Toch wel nog iemand die baat had gehad bij het lezen van de spoiler alvorens c......"
Jarhead
"...In z'n genre is deze film echt wel 1 van de beste (misschien wel de beste) Knappe verfilming van een vrij stereotiep verhaal!..."
Clueless
"...[quote=jane bond]Ja, Requiem for a dream is inderdaad veel beter dan deze flutfilm. Ach ja, er moet nog wat over blijven..[/quote] ik begrijp best dat je Requiem for a dream beter vindt, maar om "confessions.." dan maar meteen als een flutfilm te......"
Confessions of a Dangerous Mind
"...Iemand gelet op de eerste piraat in het piratenschip? Hij leek als twee druppels water op Skellington Jack :o) Al bij al een zeer genietbaar filmpje......."
James and the Giant Peach
"...Waarom zouden ze deze film niet 1 maal per jaar mogen uitzenden elk jaar zijn er massa's kinderen (en volwassenen) die 'm nog niet gezien hebben en het is denk ik een heel leuke film voor ouders om "door te geven" aan hun kinderen......."
Mary Poppins

laatste ratings

princesje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

princesje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.