Claar Avatar

Claar

Laatste reviews

8 femmes(2002)

"...Ik vind dit wel een leuke film, maar veel mensen niet. Er wordt door elke vrouw een liedje gezongen, waardoor het een beetje lijkt op een musical,..."

Ljubljana(2002)

"...Ljubljana (Slovenië, 2001), van Igor Sterk, met o.a. Grega Zorc e.a.; drama; imdb 6,2 Een man in Ljubljana vraagt de kaartjesverkoper of hij even..."

Syostry(2001)

"...Syostry (Zusjes, Rus, 2001), van Sergej Bodrov jr, met o.a. Oksana Akinshina als Sveta en Katya Gorina als Dina; drama, actie; imdb 6,2. Sveta van..."

All That Jazz(1979)

"...Een grote teleurstelling vind ik All That Jazz (USA, 1979), van Bob Fosse, met o.a. Roy Schneider en Jessica Lang; musical; imdb 7,4. Ik citeer de..."

Almost Famous(2000)

"...Almost Famous (USA, 2000), regisseur: Cameron Crowe, met o.a. Billy Cudrup, Patrick Fugit; muziekfilm; imdb 8,0 1973: een 15-jarige vreselijk oncoole..."

Laatste reacties

"...O, ja, ik voel helemaal met je mee......."
Sentimentritis [column]
"...Fantastisch dat deze film wordt uitgezonden. Beroemd idd vanwege het geheimzinnige einde. Voor mij een van de beste Coen-films! Goodman heeft een fantastische rol. Voor liefhebbers van de Coen bros. en van arti films in zijn algemeenheid een MUS......"
Barton Fink
"...Ik had er ook meer van verwacht. Ik kon er zelfs af en toe geen touw aan vastknopen. Wil je een ontroerende boksfilm zien, ga dan naar Million Dollar Baby...."
Ali
"...Een leuk film met veel wrange en sarcastische humor. Het moet vreselijk wezen een Roemeen te zijn. Het Imdb-cijfer is wel belachelijk hoog. Uitgebreider stukje volgt later (Claars Recensies)...."
Filantropica
"...Leuke column (al ben ik het er maar nauwelijks mee eens) enne ... leven in de brouwerij!!..."
Azijnpissers [column]

laatste ratings

Claar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Claar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.