peer Avatar

peer

reacties

  • [quote=yo7]Datum van wat?van je televisie gids? ik heb t vandaag hier gezien en er stond The Guns of Navarone Dinsdag 18 Juli van 20:30-23:25 op RTL7 , dus ik weet niet waar jij midden in de nacht vandaan hebt? trouwens ze mogen dat wel eens midden in de nacht doen ,nu ik vakantie heb en met die hitte is dat best wel leuk om dan nog ff een film te kijken snachts[/quote] Yo yo7.. Ze bedoelen de datum van de vorige reacties. Alle 'licht' grijze reacties stemmen nog van een oudere uitzending.... Zie datum 3 januari 2005. Toen ging het dus mis bij Veronica. Nu ging alles goed neem ik aan?

    als reactie op de film The Guns of Navarone

  • Tis daar ook wel een uurtje eerder he... Dan is het nog laat natuurlijk, maar daar draait een avond niet zo snel om een film.. Hier zijn we het gewend, 20:30 filmtijd. In Engeland (op de bbc tenmiste) hechten ze iets minder waarde aan de tijdstippen.. Waarschijnlijk kun je dit ook afleiden aan het feit dat de bbc geen commerciele zender is. (vergelijk ned3 late films)

    als reactie op de film The King of Comedy

  • OoooOOO zo frustrerend dat Hart van Nederland.... Waarom, waarom moet dit nu toch elke keer weer, en dan ook nog altijd op een hoogtepunt in de film! Zitten er nu echt serieus mensen te wachten tot half 11 op dat soort nieuws?

    als reactie op de film The Hunt for Red October

  • Ik heb hem is gehuurd en hij viel me toen tegen. Was naar mijn idee weer een iets te overdreven Hollywoodproductie terwijl het juist een heel serieus en tragisch stukje geschiedinis belicht. Ook erger ik me vaak weer aan de 'te' Amerikaanse actuers die bijv. Engels sprekende Polen of Duitsers met accent spelen. Maargoed bij geschiedenisfilms ben ik altijd een beetje kritisch..

    als reactie op de film Uprising

  • Hehe nu blijkt het nog een foutje te zijn ook. Ik vond het alleen helemaal geen film voor RTL 4. Zag al heel wat hartverzakkingen onder de Beau's en Alberts aankomen...

    als reactie op de film Ravenous

  • Op RTL 4?

    als reactie op de film Ravenous

  • [url=http://www.hardylaw.net/Truth_About_Bowling.html]Voor ook een ander zicht op het verhaal[/url]

    als reactie op de film Bowling for Columbine

  • [quote=headless horseman]Inderdaad. Als deze film iets niet is, is het wel saai! Een van mijn lievelingsfilms. Vooral de mensen worden allemaal uiterst menselijk weergegeven, wat eigenlijk zeldzaam is in de filmwereld. En als je houdt van filosofie is dit zeker een aanrader! Eindelijk een niet dertien-in-een-dozijn-zeer-matige Amerikaanse film![/quote] Na het kijken snap ik wat je bedoeld met "ze worden allemaal uiterst menselijk weergegeven" Dat sprak mij ook behoorlijk aan. Nu ga ik ook nog even nadenken over hoe ik het einde zie.... Het was ook een zware film die bij mij de zelfde indruk achterliet als Vanilla Sky.. Die indruk kwam met een en droge mond (heb tijdens het kijken één keer mijn glas geheft) en vermoeid concentratie vermogen.. Dit is ook een film die ik zeker nog een keer ga kijken, en de soundtrack van opspoor!

    als reactie op de film Donnie Darko

  • Het enige wat ik nog weet, is dat er van genoten heb!

    als reactie op de film Bandits

  • John Cleese?

    als reactie op de film Silverado

  • Leuk begin inderdaad.. Alleen dit is weer zo'n typisch hacker film waarin de pc de meest onwaarschijnlijk piepjes en irritante "woesj fjieuw prrriieet tulululu" effecten maakt... Bij elke druk op een toets lijkt het wel of je naar startrek zit te kijken.

    als reactie op de film Swordfish