Raoul Duke Avatar

Raoul Duke

reacties

  • Prachtig mooie duistere film die laat zien dat de Nederlandse filmindustrie er behoorlijk op vooruit is gegaan de laatste jaren. Weeber doet het uitzonderlijk goed als crimineel ventje. Is zeker een van Nederlandsch grootste talenten. Ook waardeer ik het aardse, realitische ervan. Geeft een goede indruk van de Nederlandse criminaliteit, iets wat je bij Amerikaanse films echt nooit hebt...

    als reactie op de film Van God Los

  • Wow, deze is lekker snel op tv zeg :W prachtig mooie filmdocu waarbij je gewoon lekker ervoor moet gaan zitten en genieten van de schoonheid die op je afkomt :)

    als reactie op de film Deep Blue

  • Scary as hell vond ik hem. Vooral omdat het allemaal in space gebeurde. Veel vrienden van mij beschouwen dit ook als een van de meest enge films ooit :)

    als reactie op de film Event Horizon

  • Vannochtend voor het eerst in een (uiterste sterke) Hoffman trip gezien :W was mijn 26ste viewing en het was een compleet nieuwe film. Zonder drugs een 9 met acid een 10+ T+)

    als reactie op de film Fear and Loathing in Las Vegas

  • [quote=Michaell]Ik vind de gevechten meesterlijk goed. Die kunnen niet beter. [spoiler]dat gevecht tussen die twee chinese dames, de achtervolging in het begin van de film (en hoe ze over die muren lopen). En in die boomtoppen is ook wel style.[/spoiler] T+) Maar...het verhaal vind ik opzich saai. 70 of 80 % van de film is van dat ''wijze/filosofische'' gepraat. Hij is leuk voor 1 of hooguit 2 keertjes, maar verder hoef ik hem niet meer zo nodig te zien.[/quote] dat jij het niet begrijpt betekend nog niet dat het verhaal saai is :B

    als reactie op de film Wo hu cang long

  • Ooit eens per ongeluk met mijn beste vriend deze film in de bioscoop gezien. Moet zeggen dat ik me best goed vermaakt heb toen. Prachtige film met zwaar mooi opgenomen dansscene's [rating 4.5]

    als reactie op de film Billy Elliot

  • GEWELDIGE FILM !! :D Niet te vergelijken met Costa. Theo van Gogh maakt met minimalistische setting, tijd en budget een geweldige film die vooral opvalt door het prachtige spel. Katja vs Bokma :-S KIJKEN!!

    als reactie op de film Interview

  • Samen met Jurassic Park de enige film die me ooit nachtmerrie's heeft bezorgt (let op, leeftijd destijds was 7 jaar). Laatst nog een keer gezien en toch wat minder. Killer Spiders blijven eng en die scene met die opa en oma met hun popcorn blijft in mijn geheugen gegrift. Sla hem nu over maar blijf hem altijd herinneren :)

    als reactie op de film Arachnophobia

  • Waarom kunnen jullie je allemaal zo geweldig verplaatsen in de Amerikaanse cultuur maar lukt het jullie steeds niet om je ook maar enigzins te verplaatsen in de chinese cultuur :? Ga maar gewoon lekker de nieuwste splattermovie kijken dan kan de rest rustig genieten van kunstwerken :)

    als reactie op de film Hero

  • Een ode aan het woord Motion Picture. Een aaneenschakeling van prachtige plaatjes. Van elke seconde genoten :W

    als reactie op de film Hero

  • Samen met Dogma de beste Kevin Smith film. Ben Affleck en Joey Lauren Adams acteren fantastisch (al is Jason Lee als Banky ook brilliant). Eindelijk een goede film over relaties, liefde en sex T+)

    als reactie op de film Chasing Amy

  • Geweldige film !! Overigens raad ik iedereen aan om Pink Floyd - Echoes aan te zetten bij de laatste 23 minuten van de film (vanaf: "Jupiter and beyond the infinite") om het eind in zijn ware aard te aanschouwen :)

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey