NeeL Avatar

NeeL

reacties

  • Hij wilde waarschijnlijk de eer aan zichzelf houden of het kwam hem beter uit. Maar na een paar minuten film en even IMDb gelezen te hebben ga ik toch voor Comedy Central tot Schindler's List begint. Veel plezier!

    als reactie op de film Skinwalkers

  • Gisteren gezien en de film is echt geweldig voor zijn tijd! Toch even moeite gehad met naar bed gaan dankzij die ogen van dat Jezusbeeldje, maar ik ben blij dat ik hem gezien heb. [rating 4]

    als reactie op de film Carrie

  • Groot verschil tussen FT en IMDb... Als ik de beschrijving lees, geloof ik ook meer in het IMDb-cijfer. Iemand van FT die mij het tegendeel wil bewijzen?

    als reactie op de film Head Over Heels

  • Volgens de varagids een musical! :?

    als reactie op de film Queen of the Damned

  • [quote=s0k]Geloof dat dit Home Alone II moet zijn ipv IV?[/quote] Ik had even een wtf moment, maar gelukkig is het enkel deel 2. :)

    als reactie op de film Home Alone 2: Lost in New York

  • Chucky3, een beetje met je tijd meegaan he! Tegenwoordig zijn er ook DVD recorders. Maar die worden niet zoveel gebruikt, denk ik. In het nederlands staat er een stukje over op wikipedia bij DVD.[url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Dvd]*Klik*[/url] In het engels is er een apart artikel aan besteed. [url=http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_recorder]*Klik*[/url] Succes! ;)

    als reactie op de film The Mummy Returns

  • [quote=Webjoker]Deze film vond ik zo ontieglijk slecht dat ik op het eind bijna boos was omdat ik mijn tijd had verspild. En dat heb ik praktisch nooit dus het zegt wel wat opzich. Ik zou een dvd'tje pakken vanavond mensen![/quote] Of je kijkt naar het waarschuwend advies: [quote=GT]Wie niet gediend is van doodlopende plotlijnen en losse eindjes wordt aangeraden ver van The Ninth Gate weg te blijven.[/quote] Dus ik ga deze wél kijken :)

    als reactie op de film The Ninth Gate

  • @ sorayaaatje: dat kunnen we wel opmaken uit je manier van spreken. ;) Volgens mij heb ik deze film nog niet gezien, maar als de FT een 7 geeft boven de 5.3 van IMDb dan zal het wel een bepaalde film zijn waar het gros van de IMDb-voters een hekel aan heeft maar ik heel goed van kan genieten. :) Wat ik ook hoop te doen vanavond. :E

    als reactie op de film Drop Zone

  • Leek me een aardige film toen ik het verhaaltje lasen zag dat Christopher Lloyd mee doet. In de VARA-gids stond NIETS bij de film afdeling over deze film, dus moest ik het met dit verhaaltje doen. Bleek het een kinderfilm te zijn! (Voor 12+ door de zombies.) Dan krijg je dus slecht acteerwerk. :N Maar Lloyd was wel goed, zoals hij dat kan! T+) Het verhaal was trouwens ook niet onaardig.

    als reactie op de film When Good Ghouls Go Bad

  • [quote=interbob]weer? waar dan nog? Is het man of vrouw?[/quote] http://www.imdb.com/name/nm0001125/ Een man lijkt me als hij Jacky Boy speelt in Sin City :)

    als reactie op de film Licence to Kill

  • [quote=aapejong]Vergeet star wars II niet...The Empire Strikes Back :W[/quote] "The Empire Strikes Back" De 'echte' SW II :E De reeks van SW I, II en III is maar bagger. SW I was dan wel leuk door het onbekende verhaal met wat bekende namen en attributen uit IV, V en VI SW II was slappe hap waar zelfs verschrikkelijk slecht geacteerd werd. SW III heb ik tot mijn spijt nog steeds niet gezien, maar na deel 2 heb ik daar geen behoefte aan aangezien het verhaal al bekend is en er genoeg spoilers mijn ogen zijn gepasseerd. Misschien is er iemand die mijn intresse kan opwekken voor SW III?

    als reactie op de film Analyze That

  • [quote=Drasko] OT: gooien ze er nogsteeds dat "nieuws" tussendoor bij SBS?[/quote] Dan moet je gewoon dezelfde rommel kijken op RTL4. Puur voor de boycot van HVN :)

    als reactie op de film Passenger 57

  • [quote=chuz]Ik wou dat ik $%$#*&!!!!!!! doorkreeg hoe dat hier met dat quoten etc werkt.[/quote] Nou je zet de quote tussen de ubb tags. Die staan tussen vierkanten haken, [deze] En een eind tag heeft een / vooraan. [/zo dus] Wil je niet dat er staat: "iemand schreef", [quote]wat er zo uit ziet[/quote] Dan gebruik je als openingstag "quote=NeeL" ipv "quote". [quote=NeeL] Dan weet je dat ik het heb gezegd![/quote] Maar ze staan ook onderin je reactie schermpje uitgelegd.

    als reactie op de film First Blood

  • Niet dus, beetje douptfire gekeken :)

    als reactie op de film National Lampoon's Christmas Vacation

  • Ik weet niet hoe het komt maar ik heb iets ontwikkeld waardoor ik elke film die begint met "National Lampoon's" automatisch verafschuw. Maar nu heb ik een saaie avond, misschien dat ik toch eens zal kijken, misschien. *zucht*

    als reactie op de film National Lampoon's Christmas Vacation

  • :-S[spoiler]F*ck! Sh*t! C*ck! Ass! Sh*tty b*ner b*tch! M*ff! P*ssy! C*ck! B*tthole! BARBARA STREISAND![/spoiler] :E:E Volledige tekst is overigens hier te vinden: [url=http://feedthefish.org/southpark/transcription.html]http://feedthefish.org/southpark/transcription.html[/url]

    als reactie op de film South Park: Bigger Longer & Uncut

  • Yeah! Deze film is echt top! Vooral die gestoorde gast is leuk :Y

    als reactie op de film Con Air

  • [quote=André van Helvoort]heb deze film een paar keer gezien en kan niet zeggen dat dit nu een geslaagde film is. Ik kan me de trailer op tv nog goed herinneren, het leek me toen echt een toffe film maar toen ik hem voor het eerst zag dachtig wat is er nu eigenlijk zo tof eigenlijk vrij weinig. volgens kan Martin L. geen helefilm dragen als hoofdacteur. en om dat dee film het niet verdient om met het cijfer te klooien beginnen we vanaf nu weer met de waardering die men persoonlijk vind dat hij moet krijgen, dus als je de film middelmatigvind geef je heb bijv. een 5 of 5.5 mijn waardering is een 5.3 [rating 2.5][/quote] Wat Sjemsjem zei is toch waar hoor. Als iedereen uiteindelijk zijn eigen mening doorgeeft (een 4 of een 8 of wat dan ook) komt er bij heel veel stemmen hetzelfde uit als de mensen een 1 of een 10 zouden stemmen. Dat is bewezen. En met 345 stemmen denk ik dat het FT-cijfer van 6.7 toch wel ook daadwerkelijk het oprechte gemiddelde is van de meningen van alle stemmers. :Y Maar goed, ik heb hem 1 keer gezien en ik vond de film toen wel grappig.

    als reactie op de film Blue Streak

  • Nu ik hem gezien heb, is het totaal niet te vergelijken met Cutaway. Dat was nl. wél een poepfilm ;)

    als reactie op de film Point Break

  • [quote=HertogJan]Ja. Die film is laatst ook op TV geweest, weet de titel niet meer maar hij lijkt er verschrikkelijk veel op. Was die ook niet met Keanu Reeves?[/quote] Ik heb hem gevonden: "[url=http://www.imdb.com/title/tt0211792/]Cutaway[/url]" Niet met Keanu, maar dus wel exact hetzelfde verhaal. "Me, Myself & Irene" is wel leuk, maar die heb ik al genoeg gezien. Ik denk dat ik toch voor deze ga. :)

    als reactie op de film Point Break

  • Is dit niet eigelijk precies hetzelfde als die ene film waarin een politieman bij een groep sky-divers komt en daar ook meegesleurt wordt door de kick enzo terwijl die sky-divers via drugshandel aan hun geld komen? "Cut Loose" dacht ik. Dat was in ieder geval wel een belangrijke term in die film, dus die zal zo wel heten. :) Maar in dat geval hoef ik hem niet te zien, dus is het verhaal hetzelfde?

    als reactie op de film Point Break

  • Sukkel! Je moet ook afwisselen :)

    als reactie op de film Over the Wire

  • [filmquote] > Lance Hunt IS Amazing Man. < That can't be because Lance weares glasses and Amazing Man does not. > He takes them off while transforming. < That doesn't make any sense at all, he wouldn't see anything![/filmquote] :W

    als reactie op de film Mystery Men

  • Uhm... Ik moet jullie iets bekenen.... Ik heb deze film nog steeds niet gezien!! Terwijl ik toch wel alle toppers heb gezien, hoe kan dat, vincent89? :E

    als reactie op de film Bad Boys

  • Dom, bij Cutthroat Island begonnen ze rond 21:20 pas te kussen, en ze hielden er meteen mee op! :P Bij deze film begonnen ze rond 21:00 te kussen, en drie tellen laten met strelen en 5 tellen later lagen ze op de grond :E Maar ik denk dat je als vrouw ook goed naar vrouwjte-vrouwtje kijken kan, maar daar weet ik niets van :)

    als reactie op de film Kissing Jessica Stein

  • Vrouwtje-vrouwtje is altijd leuk, maar zodra er een vent bij komt wordt het minder. Al helemaal als hij ook nog begint te praten, dan haak ik toch wel af! Of is dit een ietsje ander soort film?

    als reactie op de film Kissing Jessica Stein

  • :-S[b][u]Saegal alert!![/u][/b] :X

    als reactie op de film Executive Decision

  • Bah spoilers!

    als reactie op de film Evolution

  • [quote=Fr@nk]Wat ik allemaal heb begrepen uit recensies is 'the whole ten yards', dus het vervolg op deze film, een dikke flop. Toch moet ik zeggen dat ik na het zien van de trailer toch wel benieuwd ben naar die film.[/quote] Ik heb hem gezien en hij is goed te doen, maar het blijft een vervolgfilm he.

    als reactie op de film The Whole Nine Yards

  • Ow cool! snel kijken!

    als reactie op de film Meet the Parents

  • Is dit die ene met [spoiler]die gang waar cirkelzagen uit de muur komen, waar iedereen aan dood gaat, behalve Indy omdat hij weet hoe je een koprol moet maken? [/spoiler]? Die vond ik namelijk persoonlijk minder.

    als reactie op de film Indiana Jones and the Temple of Doom

  • [quote=Simbah] Nou zeg, Eddy heeft nogal een opvallend hoofd waar ik eventjes genoeg aan heb. Ik raad jullie aan een andere film te bewonderen. Ik vind deze film niet echt grappig ondanks het genre Komedie/Drama[/quote] Zo kan het ook he :)

    als reactie op de film Life

  • Nou volgens mij zei die ene: This is just like "War of the Worlds" Alsof hij die film al gezien had, zo kwam het bij mij over. En nu ik de film weer terug zie, hadden ze inderdaad wel een beetje mogen werken aan de beweging van de aliens. Maar dat mag de pret niet drukken, het blijft een mooi dramatisch verhaal!

    als reactie op de film Signs

  • [quote=Peter]pfff, kom op zeg...als je je als beschaving met ruimteschepen van planeet naar planeet kunt begeven kun je gerust stellen dat er een redelijke basis-intelligentie aanwezig is - ons mensen lukt dat voorlopig nog lang niet. dat dit uitgelegd moet worden...:X dat ik het nog doe ook...:X[/quote] Ik vind dat helemaal niet zo vanzelf sprekend hoor. Wij kunnen toch ook gewoon door de ruimtereizen? Onze grote problemen zijn de kleine limieten van het menselijk lichaam. Die hebben wij te danken aan al die jaren evolutie waarin onze wereld zelf ook veranderde. Een alien heeft om te beginnen al een compleet andere evolutie doorgaan. Misschien wel niet zo'n grote als de mens. Als daar uit een organisme kan ontstaan wat bestendiger is tegen de omstandigheden binnen het heelal, hoeven ze alleen nog maar slim genoeg te zijn om een schip te bouwen. En als je vanavond deze film weer kijkt, kijk dan eens naar wat voor stomiteiten die aliens dan uithalen. Volgens mij zijn dat alleen maar dingen die te maken hebben met het onbekende. Maar dit wijkt een beetje af van de film :) De film: 1 keer gezien in de bioscoop en toen was ik uiterst tevreden. Spannend maar ook grappig. Een van de weinige drama's die mijn goedkeuring krijgt: [rating 4]

    als reactie op de film Signs

  • [quote=SunChaser]Dacht dat t ging om the Rookie met Dennis Quaid. Zo staat t op jullie frontpage± http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=frontpage Maar t is dus de film met Clint.[/quote] Druk maar op de rechter Ctrl + Shift Dan typ je : ipv ± :)

    als reactie op de film The Rookie