NeeL Avatar

NeeL

Laatste reviews

The Chase(1994)

"...Ik wou eerst Conspiracy Theory kijken omdat ik deze al ken. Maar daar komt F*(#$ing hart van nederland tussen door, dus dan ga ik deze maar kijken..."

Pearl Harbor(2001)

"...We zullen het eventjes uitleggen, mc lyte. Het potloodje is om je bericht te editten, zo kun je dubbelposts voorkomen en eventjes foutjes..."

Casino Royale(1967)

"...Ik heb alleen het einde gezien, dat was een dolle bende! Ik neem aan dat in de nieuwe bondfilm geen indianen aan wigwam-parachutes door het dak komen..."

Tomorrow Never Dies(1997)

"...Iedereen heeft toch wel de tv verzet op een andere zender? Straks bij Hart in Actie: Benieuwd of ze hem helpen :P Owja, de film is wel leuk..."

GoldenEye(1995)

"...Ik heb vroeger veel gespeeld op de N64, en elke keer als ik de film zie moet ik weer aan het spel denken. Beide 's zijn geweldig! Ook leuk: In het..."

Laatste reacties

"...Hij wilde waarschijnlijk de eer aan zichzelf houden of het kwam hem beter uit. Maar na een paar minuten film en even IMDb gelezen te hebben ga ik toch voor Comedy Central tot Schindler's List begint. Veel plezier!..."
Skinwalkers
"...Gisteren gezien en de film is echt geweldig voor zijn tijd! Toch even moeite gehad met naar bed gaan dankzij die ogen van dat Jezusbeeldje, maar ik ben blij dat ik hem gezien heb. [rating 4]..."
Carrie
"...Groot verschil tussen FT en IMDb... Als ik de beschrijving lees, geloof ik ook meer in het IMDb-cijfer. Iemand van FT die mij het tegendeel wil bewijzen?..."
Head Over Heels
"...Volgens de varagids een musical! :?..."
Queen of the Damned
"...[quote=s0k]Geloof dat dit Home Alone II moet zijn ipv IV?[/quote] Ik had even een wtf moment, maar gelukkig is het enkel deel 2. :)..."
Home Alone 2: Lost in New York

laatste ratings

NeeL heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

NeeL heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.