Filmcop Avatar

Filmcop

Laatste reviews

Solaris(2002)

"...De hulp van Chris wordt ingeroepen als er constant problemen blijven op een onderzoek schip bij de planeet Solaris. Daar aangekomen, blijkt de..."

Laatste reacties

"...In dit laatste deel van de trilogie vernietigen Sam & Frodo de ring en voorkomen zo de overwinning van Mordor op midden-aarde. Prachtige verfilmming waarin een goed balans is gevonden tussen het nauwkeurig volgen van het boek en het aantrekkelijk p......"
The Return of the King
"...Koning Arthur doet zijn uiterste best om met zijn maffe ridders de "Holy Grail" te vinden. Natuurlijk lijkt de wereld vol met mafkezen te zitten. Unieke britse humor die een doorbraak betekende voor het Monthy Python team. Het verhaal is dun en het......"
Monty Python's Holy Grail beste Britse film
"...Een elektromonteur, huisvrouw en andere personages die een "close encounter" hebben meegemaakt worden in de film gevolgd. Een en ander leid tot een grand-finale waarbij de aliens landen bij een onderzoek centrum. De film heeft schitterende scenes e......"
Close Encounters of the Third Kind
"...Half mens, half vampier probeert Blade de slechte vampieren in het gareel te houden. Goeie productie maar verwacht geen byzonder verhaal. :N..."
Blade
"...Een disco koning die op zijn hoogtepunt ontdekt dat het nu alleen bergafwaards gaat. Hij gaat een kompleet nieuwe uitdaging aan. Ik heb de film genegeerd tot '87. Toen ik hem bekeek was ik aangenaam verast. Een goed verhaal en een prima cast. :Y..."
Saturday Night Fever

laatste ratings

Filmcop heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Filmcop heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.