therealalexander Avatar

therealalexander

Laatste reviews

Tomorrow Never Dies(1997)

"...Jullie halen nu van alles door elkaar :P Casino royale (1954) was een korte tv film die onderdeel maakte van een reeks korte tv films. Barry Nelson..."

Laatste reacties

"..."Met een flinke tomahawk." "Yunda lijkt een flink grotere tomahawk" Ik snap de verwarring maareh ;) Tomahawk: [img]http://kevinunderhill.typepad.com/.a/6a00d83451bd4469e20162fd049d80970d-pi[/img] Mohawk: [img]https://c1.staticflickr.com/1/35......"
Duidelijk blik op Yondu in 'Guardians Of The Galaxy Vol.2'
"...Ok dat de nieuwe ghostbusterfilm een semi chickflick is... (vorige was best wel een male version, enige vrouwen waren secretaresse of vriendin?....) kan ik nog ergens begrijpen... Beetje grenzen verleggen, misschien minder subtiel als star wars, maa......"
Eerste blik op de slechterik in 'Ghostbusters'?
"...[quote=Muufley]My turn nu, die hele pirates-serie is enorm overroepen. De eerste was nog ok, de tweede niet en de derde was een te lang uitgerokken hoopje verveling. De laatste film was irritant en een typische opgeblazen, leeg Hollywood vehicle. Te......"
Nieuwe foto Pirates 4
"...[quote]waar hij hopelijk in zijn kleine cel elke avond verkracht wordt door zijn medegevangenen[/quote] Ik hoop voor je dat dit copy-paste werk is Mark, en dat het niet je eigen woorden zijn. Mijn god wat triest. Als de artikelen hier nog lage......"
"...Uit de recensie "zeer degelijk achter de camera ...... Met de actie zit het toch al goed in Salt. Uitstekend gemonteerd, waardoor het geheel relatief overzichtelijk wordt" Hier ben ik het zoooooo NIET mee eens. Een warrige bende was het. Ik lu......"
Salt

laatste ratings

therealalexander heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

therealalexander heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.