Yloony Avatar

Yloony

Laatste reviews

Close Encounters of the Third Kind(1977)

"...Dit is weer zo'n "klassieker", die "moet je gezien hebben". Ik vond het een vrij matige film. Traag, en saai. Traag hoeft geen probleem te zijn, maar..."

The Sixth Sense(1999)

"...Erg leuke film als je traag van geest bent en aan het eind van de film , maar voor de maar voor de meesten (waaronder ik), saai en voorspelbaar. Daar..."

Laatste reacties

"...Ah, dacht ik even het beste nieuws van de dag te gaan lezen, nl. dat Hugh eindelijk stopt met acteren, helaas. Naja, nu maar hopen dat ie vaker uit opnames gaat stappen. Wat een ontzettende stakker is het, naar mijn zeer bescheiden mening......"
Hugh Grant stapt uit film
"...Deze film heeft echt helemaal niks met dragonball te maken, de karakters kloppen niet, de setting klopt niet, het klopt gewoon niet... Dit wordt sowieso een kutfilm..."
Dragonball trailer (update 2)
"...146549 het schiet al op. :) Wat een stakker......"
Reactie Uwe Boll op petitie
"...[quote=tukkerstein]Laat die nieuwe Ice Age maar komen! Deel 1 en 2 waren een stel prima animatiefilms waar Pixar nog wat van kan leren.[/quote] Ik hoop dat je een grapje maakt... Ice Age 2 vond ik om te huilen zo slecht. 1 was wel oké, maar ook......"
Maak je klaar voor Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
"...[quote=dingdong]Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring[/quote] Ook mijn keus! Samsara komt ook wel aardig in de buurt trouwens......"
[Poll] Welke film toont volgens jou de zin van het leven?

laatste ratings

Yloony heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Yloony heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.