Iridian Avatar

Iridian

reacties

  • Erg goede film. Het is wat lang gelede maar hij deed op een bepaalde manier, qua komische situaties en onderhoudendheid, denken aan de film Simon. Waarom worden dit soort films altijd op zo'n raar tijdstip uitgezonden? Anyway: een aanrader!

    als reactie op de film Les invasions barbares

  • Hele mooie en pijnlijke film, dat IMDB cijfer klopt naar mijn mening van geen kanten. Op een bepaalde manier wel te vergelijken met 'Whos'afraid of Virginia Woolf'. Dit gezegd hebbend: als je die film niet goed vond is dat geen reden om deze niet te zien. Deze is spannender...

    als reactie op de film Bitter Moon

  • Het was een goede, verassende film. Behalve mooie effecten was de film ook wel komisch. Vermakelijke film. De reclameblokken waren overigens vrij kort, nu hopen dat dat zo blijft bij Talpa...

    als reactie op de film The Fifth Element

  • Werkelijk de meest saaie en zoetsappige film die ik ooit gezien heb... Een draak van een film

    als reactie op de film Legends of the Fall

  • Helemaal eens met de voorgaande reactie van CAGE. Ik heb deze in de bios gezien en ook ik weet gek genoeg niet meer precies hoe de film verliep. De beschrijving dekt de inhoud redelijk denk ik. Kan me herinneren dat hij spannend was en mooi gemaakt was. Ik dacht ook dat de film gebaseerd was op waar gebeurde zaken in de jaren 50/60.

    als reactie op de film Quiz Show

  • Typisch een 7,5 film. Jammer dat dat cijfer niet gegeven kan worden...Mooie, sfeervolle maar ook wat absurde film. Veel mooie beelden maar ook met veel verschillende emoties erin. Boven verwachting goed.

    als reactie op de film The Shipping News

  • Erg vermakelijke en leuke film. Ik denk zeker de moeite waard voor elke Murphy fan. Geeft een leuk beeld van politici. De film is mooi opgebouwd en verveelt geen minuut. Misschien niet zo'n goed idee om deze nou voor het referendum van morgen uit te zenden.... :) Ik vind hem qua 'leukheid' wel te vergelijken met Coming to America en Boomerang.

    als reactie op de film The Distinguished Gentleman

  • Inderdaad een heel goede film. Het is moeilijk er iets over te zeggen zonder iets over de inhoud weg te geven. Dit is weliswaar een heel andere film maar toch bestaat er op een bepaalde manier een parallel tussen deze film en de film: A Beautiful Mind. Deze film heeft gelukkig minder pretenties dan 'A Beautiful Mind' en is naar mijn mening beter...

    als reactie op de film Don Juan DeMarco

  • Goede film. Komische satire en absurd maar wel een film die je lang bijblijft. Op een of andere manier doet de film me wel een beetje denken aan een Tarantino film...en dan doel ik niet alleen op de verschijning van Buscemi. Buscemi doet het gewoon altijd goed, maar in absurde films nog beter! Zeker gaan kijken!

    als reactie op de film Fargo

  • Dit is een erg mooie film. Het is een film met veel emoties, mooie beelden en verassende wendingen. Het is wel een beetje een cult-film maar dit zou je niet moeten afschrikken hem toch te gaan zien.

    als reactie op de film Los amantes del Círculo Polar

  • Zeer goede film, naar mijn mening één van de beste in het mafia genre. Persoonlijk vind ik hem stukken beter dan bijvoorbeeld Goodfellas! De Niro op zijn best!

    als reactie op de film The Untouchables

  • Erg leuke film! Deed me qua sfeer ook denken aan Trainspotting. Ga hem vooral zien als je hem nog nooit gezien hebt. De film is veel beter dan de gelijknamige serie!

    als reactie op de film Lock, Stock and Two Smoking Barrels

  • Erg slechte film! Ik weet nog dat ik destijds Paul de Leeuw erg leuk vond op televisie en verheugde mij dan ook op deze film. Wat een desillusie de film haalt het niet bij Paul de Leeuw op tv. Het IMDB/FOTV cijfer is dan ook compleet terecht.

    als reactie op de film Filmpje!