Iridian Avatar

Iridian

Laatste reviews

Dogville(2003)

"...Werkelijk een fantastische film. Een film, in het begin dacht ik zoiets van: 'Als dit maar niet zo'n pretentieuze maar saaie super-cult film wordt'...."

Queen of the Damned(2002)

"...Deze film beviel buitengewoon goed, veel beter dan de Blade films bijvoorbeeld. Eerlijk gezegd vond ik hem net zo goed als de film Interview wit a..."

Goodfellas(1990)

"...Wat ik nou altijd zo jammer vind is dat niemand dan de film The Untouchables noemt van Brian de Palma. Ook met Robert De Niro en nog een aantal andere..."

American Beauty(1999)

"...Ik heb respect voor eenieder zijn mening over deze film, en over het algemeen ben ik het vaak eens met de meningen die in dit forum worden geuit. Maar..."

Laatste reacties

"...Erg goede film. Het is wat lang gelede maar hij deed op een bepaalde manier, qua komische situaties en onderhoudendheid, denken aan de film Simon. Waarom worden dit soort films altijd op zo'n raar tijdstip uitgezonden? Anyway: een aanrader!..."
Les invasions barbares
"...Hele mooie en pijnlijke film, dat IMDB cijfer klopt naar mijn mening van geen kanten. Op een bepaalde manier wel te vergelijken met 'Whos'afraid of Virginia Woolf'. Dit gezegd hebbend: als je die film niet goed vond is dat geen reden om deze niet te......"
Bitter Moon
"...Het was een goede, verassende film. Behalve mooie effecten was de film ook wel komisch. Vermakelijke film. De reclameblokken waren overigens vrij kort, nu hopen dat dat zo blijft bij Talpa......"
The Fifth Element
"...Werkelijk de meest saaie en zoetsappige film die ik ooit gezien heb... Een draak van een film..."
Legends of the Fall
"...Helemaal eens met de voorgaande reactie van CAGE. Ik heb deze in de bios gezien en ook ik weet gek genoeg niet meer precies hoe de film verliep. De beschrijving dekt de inhoud redelijk denk ik. Kan me herinneren dat hij spannend was en mooi gemaakt w......"
Quiz Show

laatste ratings

5,5
Dark Water (2005)
Dark Water (2005)
7,2
Dogville (2003)
Dogville (2003)
6,9
Together (2002)
Together (2002)
6,1
A Good Year (2006)
A Good Year (2006)

watchlist

Iridian heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.