Woordsmid Avatar

Woordsmid

Laatste reviews

Belle de jour(1967)

"...Persoonlijk vind ik dit een van de mindere Bunuel-films. Het lijkt wel of hij zich een beetje inhoudt. Zijn laatste film, Cet object obscur du desir..."

Laatste reacties

"...Verrassend goede film inderdaad. De uitstekende acteerprestatie van Paul Giamatti als Max Baer moet hier ook even worden vermeld...."
Cinderella Man
"...Ik zag deze film zonder enige verwachtingen te koesteren, en vond hem eerlijk gezegd erg sterk. Vooral het einde, maar de sfeertekening was ook goed...."
The Skeleton Key
"...Heb deze film in de bioscoop gezien. Ik ben een fan van Michael Caine en Graham Greene en vind Brendan Fraser in sommige films goed, maar dit vond ik echt een misbaksel. Het heeft allemaal bijzonder weinig om het lijf. Toen ik uit de bioscoop kwam, h......"
The Quiet American
"...Best een aardige horrorfilm. Anders dan anders. Je wordt helemaal met de hoofdpersoon in een absurde situatie meegezogen...."
Películas para no dormir: La habitación del niño
"...Mis deze horrorfilm niet. Ik zag deze laat op de avond op de Spaanse televisie, en ben de sfeer, het gegeven en vooral het einde nooit vergeten. Gewoon zien...."
Películas para no dormir: Para entrar a vivir

laatste ratings

watchlist

Woordsmid heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.