Marty Feldman Avatar

Marty Feldman

Laatste reviews

Once Upon a Time in the West(1968)

"...Films kijken ? Leuk ! Maar ook ik heb niet het eeuwige leven ( gehad) Maar dit terzijde. Deze film duurt wel Godsgruwelijk lang. Ik heb hem ook pas..."

Laatste reacties

"...[quote=Crava]Ik heb de film in de Sneak gezien en tja......voor de doelgroep is het een goeie film. Stunts op motors, gevechten, vrouwen........ Persoonlijk stoorde ik me af en toe aan de special effects die wel errug nep waren. Bij sommige stunts w......"
Torque
"...[quote=CAG]wel een oude film maar hoge hakken echte liefde vind ik wel inhoudelijk waar.[/quote] Zomaar waar. Mooie leuke film met een leuke rolbezetting. Ik ga zeker ( weer) kijken :Y..."
Hoge hakken, echte liefde
"...Ziet er perfect uit, ga zeker kijken......:Y..."
Flyboys
"...Ach lui hou toch alsjeblieft op ! Kate Windslet in een abominabele ( shit) rol waarin ze weer in haar blootje te zin is. Die rating cijfers komen van de rukkers onder ons. Die spreken boekdelen. Niet kijken dus. :O..."
Iris
"...[quote=boeliebab]Hmm.. moeilijke keuze vanavond; of Lord of the Rings 3, die ik nog niet heb gezien, maar van mezelf nog wel een keer moet zien, anders heb ik me voor niets stierlijk zitten vervelen bij de andere 2, of Showtime, waarvan ik in ieder g......"
Showtime

laatste ratings

Marty Feldman heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Marty Feldman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.