interbob Avatar

interbob

Laatste reviews

The African Queen(1951)

"...Heb hem gisteren toevallig nog eens gezien. Werkelijk een van mijn lievelingsfilms. Het lijkt een doordeweekse avonturenfilm, met dialogen die uit de..."

Maverick(1994)

"...Deze film is qua acteerprestaties van Mel Gibson geestelijk verwant met de "Leathal Weapon" reeks, en als dusdanig een must see. Er is trouwens een..."

Smoke(1995)

"...Het gaat niet over roken of fotografie, maar de tabakswinkel is wel de kapstok waaraan het verhaal is opgehangen. Het schetst een tranche-de-vie met..."

Young Frankenstein(1974)

"...Typische, of mag ik zeggen klassieke, Mel Brooks humor. Je houdt ervan of je haat het. Voor mij mag het wel, zeker in deze film. Heb de film al..."

National Lampoon's Christmas Vacation(1989)

"...Hij is terug. Is het toevallig dat het opnieuw op 23 december is? Misschien kost hij minder bij jaarlijkse repetitieve afname? Degenen die een of..."

Laatste reacties

"...De slang acteert pakken beter dan Lopez. Je zou gaan denken dat Lopez in feite vervangen is door CGI. Jon Voight zal zich afvragen waarom zijn dochter Angelina Jolie deze rol niet kon spelen...."
Anaconda
"...[quote=Mischa]Zeer goed gespeeld en het geeft aan waar het geloof in vroegere tijd om draaide. [/quote] Die vroegere tijd liep tot in 1996... In de documentaire die volgde, en die de inspiratie was tot de film, komen trouwens de echte slachtoffers......"
The Magdalene Sisters
"...Waarom is dit niet de film van de dag?? Scoort veruuit het hoogst in IMDB en FT...."
The Magdalene Sisters
"...[quote=spock]Ja[/quote] je hebt er dan ook bijna twee jaar tijd voor gehad...:E..."
Around the World in Eighty Days
"...[quote=Michaell]In ieder geval is het een film die helemaal anders is dan de standaard Hollywood film...misschien dat daarom sommige mensen zo negatief over de film zijn.[/quote] Wellicht is dat waar. Een reden voor mij om hem zeker te gaan kijken......"
Amélie

laatste ratings

interbob heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

interbob heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.