Calvani Avatar

Calvani

Laatste reviews

Easy Rider(1969)

"...Bla bla bla... :N Ik houd ook van kwaliteit hoor, maar zo goed vond ik deze film niet. Dit is weliswaar een klassieker, maar dat betekent niet..."

Laatste reacties

"...Matige film. Best een leuk gegeven dat twee mannen een relatie krijgen met de vriendin van de ander, maar niet zo best uitgewerkt. Erg ongeloofwaardig. En geen van de hoofdrolspelers is interessant. Viel me zwaar tegen...."
Closer
"...Hopen dat ze hem deze keer wel uitzenden. Ik was ook wel verbaasd dat Boys Don't Cry op mijn DVD-recorder stond. Die had ik al. Deze film is ook zeker de moeite waard. Goed geacteerd van beide dames. Ik vond hem leuker dan ik verwachtte...."
Notes on a Scandal
"...Echt een hele goeie film. Geweldig geacteerd van Norton. Een enorm krachtige film. Maar hij is niet echt leuk om nog eens te gaan kijken, vind ik. Eigenlijk kies ik nooit voor deze DVD als ik er 1 uit de kast pak om te gaan kijken. Zo goed is ie...."
American History X
"...YouTube linkje klopt denk ik niet......"
The Long Weekend
"...Zeer vermakelijke film met veel goeie grappen en leuke acteurs, maar dat van die zeldzaam hoge grappendichtheid is overdreven...."
Knocked Up

laatste ratings

watchlist

Calvani heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.