Luuk Avatar

Luuk

Laatste reviews

Star Wars: Episode IV - A New Hope(1977)

"...Deel vier, (a new hope dus) vind ik toch wel de minste van de originele trilogie, vooral door het abominabele acteerwerk van Mark Hamill, in de andere..."

Mission: Impossible(1996)

"...Jean Reno hadden ze beter de hoofdrol kunnen geven, dat is toch veel meer een Bad-ass special agent dan die pussy Tom Gruis. En dan die helikopter..."

Laatste reacties

"...Zonder Arnold? Nou dan nemen ze toch een andere Hollywood spierbundel. The Rock, Vin Diesel of........Dolph Lundgren?..."
Terminator 4 in 2005 van start
"...Als Comic stelde de Fantastic 4 al niet veel voor, als film zal het denk ook wel niets worden, vooral niet als Hornblower ook nog eens de hoofdrol heeft. (ik kan die Gruffud gewoon niet zien zonder zijn 17e eeuwse Royal Navykostuum)...."
Eerste blik op Fantastic Four
"...[quote=Jacco]Leuk liedje van The Cardigans ook![/quote] NEEE! dat is helemaal geen leuk liedje van The Cardigans. love me love me, say that you love me....so on... so... on.... son..."
Romeo + Juliet
"...Ze moeten James weer eens wat vrouwonvriendelijker maken, zoals in the old days. Schop ze terug op de plek waar ze horen. Geen bijdehandte "sidekick" (Halle Berry) meer voor James. Of een atoomgeleerde met Cup D (Denise Richards) maar gewoon een hup......"
De nieuwe James Bond is...
"...Deze shit kwam me na deel 1 al mijn neus uit, dit begint nog irritanter te worden dan Police Academy. Ik snap echt niet waarom mensen nog steeds massaal naar deze slechte films toe gaan. Voor de kinderen is het wel OK maar volwassen mannen die naa Ha......"
Nair voor regie vijfde Potter?

laatste ratings

Luuk heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Luuk heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.