littlelune Avatar

littlelune

Laatste reviews

Requiem for a Dream(2000)

"...Geniale film! De manier van filmen en het schokkerende spreekt mij heel erg aan. 'Be excited be be excited' Het gaat niet alleen..."

Laatste reacties

"...Ik vind deze film eigenlijk een slap aftreksel van het origineel namelijk Ringu. Deze film is helemaal veramerikaniseerd en tja lijkt dus op de zoveelste wat ze noemen 'horror' van deze tijd. snif snif i miss the good old days......"
The Ring
"...Echt ze hadden dit vervolg niet moeten maken. Waarom leren sommige mensen niet dat je bij het hoogtepunt moet stoppen? Dit deel verpest alles wat er in deel 1 en 2 is gebeurt! Ik heb spijt dat ik deze film heb gekeken. Ik zal nooit meer deel 1 en 2 k......"
Terminator 3: Rise of the Machines
"...David Lynch staat bekend om zijn meesterwerken. Met veel films van hem kan je beter niet proberen de betekenis te achterhalen want dat zal alleen maar voor frustraties zorgen. Een voorbeeld hiervan is de film Eraserhead. Ik ga zeker vanavond kijken o......"
Mulholland Dr.
"...Nou in tegenstelling tot anderen vind ik dit wel een hele goede film. Ik vind vooral het verhaal erg interessant. Ok je moet wel wakker zijn bij deze film anders loop je de kans dat je in slaap valt omdat wij nu allemaal gewend zijn aan hele drukke f......"
Red Sonja
"...Dit is echt een hele goede en mooie film. Ik heb hem ook op video en heel vaak gekeken :Y Johnny Depp is hier (nog wel) erg leuk om naar te kijken als je begrijpt wat ik bedoel. Als je de kans hebt moet je zeker kijken!..."
What's Eating Gilbert Grape

laatste ratings

littlelune heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

littlelune heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.