Bastiaan© Avatar

Bastiaan©

Laatste reviews

Batoru rowaiaru II: Chinkonka(2003)

"...Nou... ik zit nu die film te kijken EN heb deel I noog niet gezien... maar ik vindt dat deze film (II) toch wel op cultureel niveau gewaardeerd mag..."

Brazil(1985)

"...Een meesterwerkje van Terry Gillian (de copytekenaar van Monty Python) van 12 Monkeys, Fear and loathing Las Vegas etc. Je kunt in deze film de..."

Encino Man(1992)

"...Dit is inderdaad Kalifornia man, volgens mij de entree van acteur Brendan Fraser die succesvol in het genre (als je het genre mag noemen) is blijven..."

Laatste reacties

"...[quote=Lastwish]Typische Talpa film. Weinig inhoud, bekende acteurs. Zal wel weer erg slecht uitgezonden worden. Combinatie daarvan is voor mij het kijken niet waard.[/quote] Effe terug over de film en niet over Talpa... Ik zeg ... vermakelijke film......"
Waking Up in Reno
"...[quote=AngelEyes]Een soortgelijke reactie van mijn kant. Andere films over jongvolwassenen van Elia Kazan zoals East Of Eden en On The Waterfront bevielen me wel. Van A Streetcar Named Desire verwacht ik dus ook wel het een en ander.[/quote] Als je......"
A Streetcar Named Desire
"...Beter dan de Tannenbaums?? Mhhh, was ook een leuke film, maar ik zit nu net Rushmore te kijken, en ben nu bij October aangeland... ik vind de film nu al meer uitblinken in oprechte en prachtige genialiteit, maar ja dat kan natuurlijk ook alleen aan h......"
Rushmore
"...[quote=Bud_Bud]Heb ik het verkeerd of zijn ze in de war. Want krijgen we nu Bad Day On the Block te zien of Under Pressure?[/quote] De film draagt beide tittels...."
Bad Day on the Block
"...[quote=crazy nelis]Dan heb je basketball diaries en what's eating gilbert grape en this boy's life waarschijnlijk ook niet gezien. maar bijdeze film ligt het aan de film. het is gewoon een fantafilm met al die overdreven bendes. ik kan het niet serie......"
Gangs of New York

laatste ratings

Bastiaan© heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bastiaan© heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.