2004 Avatar

2004

Laatste reviews

Gegen die Wand(2004)

"...Hoe kan een dergelijke film nu "een schande voor mijn turkse volk" zijn? Een film afkraken om dit soort redenen :'( De persoonlijke achtergronden..."

Red Dust(2004)

"...IMDB quote: "Police officer Dirk Hendricks (Bartlett) files an amnesty application for Alex Mpondo (Ejiofor), a member of the South African Parliament..."

Laatste reacties

"...[quote=gandalf the white]het is voor mij de moeite niet waard omdat ik niet van deze genre hou.[/quote] DIT genre ... (want genre is onzijdig, waarbij niet deze maar dit hoort - schaf eens een cursus Nederlands aan want je taalgebruik is echt bedr......"
Broken Flowers
"...[quote=LuCos]Ik vond het ook een goede film, heb het origineel (helaas) nog niet gezien, naar wil dat zeker gaan doen. Mja, ik heb deze film zelf al op dvd, dus zal hem niet op tv gaan kijken.[/quote] Deze film is wel leuk maar haalt het niet bij......"
Vanilla Sky
"...[quote=Breug][url=http://www.imdb.com/title/tt0120051/]Deze?[/url][/quote] Kende ik niet, dat moet 'm zijn!..."
Star Trek: First Contact
"...[quote=UltraBrain]Weet iemand misschien de titel van die film met Patrick Stewart (de kapitein) waarin hij een kamer heeft vol met camera's en apparatuur omdat ie vroeger spion was en nu nogal paranoïde is.[/quote] Was het niet Robert de Niro in [......"
Star Trek: First Contact
"...[quote=::DFC::Nohands[NL]]Goede actie film, beetje in de trend van een cowboy film!!! T+)[/quote] in de TRANT van (...)..."
Last Man Standing

laatste ratings

2004 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

2004 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.