JLB Avatar

JLB

Laatste reviews

JLB heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Stok]Nou hij is in ieder geval wel beter dan deel 1, voornamelijk omdat Brando met zn zware overacting er niet in zit...[/quote] mee eens, vind deel 2 om dezelfde reden ook stukken beter. Dit deel kan zich meten met de betere maffiafilms..."
The Godfather: Part II
"...[quote=filmtotaal]In 2003 was De Schippers van de Kameleon met 750.000 verkochte kaarten de best bezochte Nederlandse film, in 2004 was dat Shouf shouf habibi! met 320.000.[/quote] met zulke films verdien je ook niet meer bezoekers, wat een drama. V......"
Filmfonds wil goedkopere bioscoopkaarten
"...[quote=WizardOfOss].. in de eerste twee films (ik heb RotK nog niet gezien) is het vooral een reis van veldslag naar veldslag. ... ... ik me enorm zitten ergeren aan die humoristisch bedoelde scenes met Gimli... [/quote] Zeg ehh, Wizzard, help me......"
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
"...Ben erg benieuwd naar deze! shreck 2 heeft mij positief verrast! :W..."
Shrek
"...Dit is toch werkelijk te gek voor woorden. Wat denken die islamieten wel niet?! hallo?! :B we zijn hier in Nederland. Wanneer iemand een film over een religie wil maken, moet hij dat zelf weten. Hoeveel negatieve films zijn er wel niet over christen......"
Moszkowicz wil verbod op Submission 2

laatste ratings

JLB heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

JLB heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.