Kiko Avatar

Kiko

Laatste reviews

Kiko heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Waarom moet er van elke relaxe serie een film gemaakt worden? over het algemeen vind ik dat dit afbreuk doet aan de magie die rond de serie hing, is het ineens helemaal niet meer cool enz... dit bewijst maar weer eens dat er gewoon (bijna) geen ori......"
Mr. T in A-Team film
"...Ik vond het zeker een goede film, maar ik heb nog steeds mijn twijfels over de ontknoping, volgens mij zijn er meerdere verklaringen mogelijk namelijk, dit vind ik zeker een van de sterke kanten van deze film......"
Vanilla Sky
"...Is zeker een goede film, goed acteerwerk, goed gefilmd, gewoon een goede film... Oscarnominatie voor Hanks als je het mij vraagt, of er moeten echt nog veel geniale films komen......."
The Terminal
"...Naar mijn idee is a shark tale inderdaad niet (veel) meer dan een kinderfilm, er zitten wel eens waar wat grappige dingen in, maar niet echt dingen die speciaal op een "ouder" publiek zijn gericht, zoals dat in finding nemo wel het geval is en in b......"
Shark Tale
"...Naar mijn idee is dit een beetje zielig, heeft iemand gezien hoe uit stalone ondertussen eruit ziet? misschien is hij nu echt geloofwaardig als oorlogsveteraan, maar niet meer als supersoldaat lijkt mij..."
Rodriguez voor Rambo 4?

laatste ratings

Kiko heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kiko heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.