martijn29 Avatar

martijn29

Laatste reviews

The Scorpion King(2002)

"...Dit is zeker een vermakelijke film. Als je van de mummy hebt genoten zal je zekers van deze genieten. Geen super acteer talenten en ook geen..."

Hearts in Atlantis(2001)

"...Nog geen ene reactie op deze prachtige film. Het is misschien geen thriller zoals veel mensen van king gewend zijn maar dat was de shawshank..."

Flesh+Blood(1985)

"...Het goede aan deze film vind ik de sfeer die neergezet wordt. De ondertoon van deze film is een neerslachtige doch eerlijke sfeer. Het is wel..."

Laatste reacties

"...Als je deze film niet serieus neemt maar hem gewoon kijkt en alles langs je heen laat gaan is het een erg leuke film. Maar ja bij welke actiefilm is dat niet. :9 Leuke actiecomedie...."
Lethal Weapon 4
"...Ontdanks de negatieve reacties en het lage imdb cijfer vond ik het best een vermakelijke film. Maar ja, smaken verschillen nu eenmaal, wat de een fantastisch vind vind de ander verschrikkelijk...."
The Animal
"...Wanneer houden ze nu eens op met films dood te draaien. Op een gegeven moment is het wel genoeg geweest. Snappen ze niet dat als een film 5 keer per jaar wordt uitgezonden dat er op een gegeven moment geen mensen meer naar kijken. :( Voor de......"
Police Academy
"...Leuke film. Heel aandoenlijke rol van renee...."
Nurse Betty
"...Waarin deze film (mijns inziens) zichzelf onderscheid van andere comedies is de sfeer die de in de film perfect wordt weergegeven. Een constant spannende, mysterieuze en beetje grimmige sfeer. Zeker de moeite van het kijken waard. T+)..."
The Last Supper

laatste ratings

martijn29 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

martijn29 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.