Mook Avatar

Mook

Laatste reviews

Harry Potter and the Sorcerer's Stone(2001)

"...Ik ben het overigens niet eens met de mini-recensie op de voorpagina. 'Men' vindt inderdaad dat elke film een stapje beter is dan de voorganger, en..."

Rain Man(1988)

"...Nou ja. Elke andere acteur zou worden beloond met een 'Niet zo goed als Dustin, maar erg goed gespeeld!' en Cruise krijgt weer de hele lading over..."

Star Trek: Insurrection(1998)

"...En dat noemt zich Trekke, tssk. ;) Ex-Trekkie, maar heb wel een goed geheugen. In deel 7 krijgt Data voor het eerst een emotie chip en begint hij z'n..."

Laatste reacties

"...[quote=wiers]Goede wijn behoord geen krans.[/quote] Goede wijn [b]behoeft[/b] geen krans, maar ik ben het met het sentiment eens...."
The Lord of the Rings: The Two Towers
"...Deze remake voegt zeker wat toe, al zijn de toevoegingen wat subtieler. Sfeervolle film...."
Vanilla Sky
"...Alles aan deze film is cliché. Maar het is vermakelijk uitgevoerd. Beetje vervelende samenvatting op de hoofdpagina, ja...."
Equilibrium
"...[quote=Michaell]''Ook geschikt (misschien wel juist geschikt) voor niet-Steven Seagal liefhebbers en [b]mensen die er een sport van maken ongeloofwaardigheden te vinden[/b]." Ik weet niet meer zeker, maar is dat in deze film dat ze een stroomkabel d......"
The Rock
"...[quote=Woep]Dit wordt echt weer zo een LorT hype om met kerst 1 van deze films te draaien. [/quote] Nee joh! Ze draaien de hele trilogie...."
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

laatste ratings

Mook heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Mook heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.