LangeLoeder Avatar

LangeLoeder

Laatste reviews

Batman(1989)

"...Deze film is gewoon te cool! heeft inderdaad een goed voorbeeld neergezet. ik hoop dat begins er aan kan tippen. deel 3 en 4 konden dat in ieder..."

Laatste reacties

"...[quote=Jedimaster] Wel ben ik van mening dat ook deze veronderstelling complete bull-shit is. Ik zie totaal geen verband tussen die twee films.:}[/quote] ik ook niet! ik kan overigens star wars wel erg waarderen maar ik snap echt niet waar de lin......"
Donnie Darko
"...[quote=mazzl]En dat is dan ook precies de reden waarom ze naar films gaan. Niet omdat ze van films houden, maar om een spelletje 'Dat is de slechtste film die ik ooit gezien heb' te kunnen spelen. Kunnen ze wat van hun algemene frustratie kwijt. Tijd......"
The Matrix Reloaded
"...Nou nou jongens (en meiden) laten we het gezellig houden! maar........ eerlijk is eerlijk ik vond het ook echt een baggerfilm! 1 en 2 waren erg goed (vond ik) begins ook, maar deze laatste.... eigenlijk vond ik arnie als mr. freeze nog he......"
Batman & Robin
"...Komt hier niet een remake van met billy bob thornton....?? ik weet het eigenlijk zeker, heb net de traikler zitten kijken op apple.com... en dat leek me al niets.... nu zijn remakes vaak slechter.... wie weet?..."
The Bad News Bears
"...Deze fiom is echt geweldig! ik vind hem persoonlijk heel erg goed! tim burton is sowieso goed als je het mij vraagt! acteurs zijn goed, veel aparte humor! leuk, aanrader!..."
Mars Attacks!

laatste ratings

LangeLoeder heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LangeLoeder heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.