Opnames van 'The Batman: Part II' gaan dit jaar al van start

Opnames van 'The Batman: Part II' gaan dit jaar al van start

Goed nieuws voor de DCU-fans

In de rumoerige tijden van het DCU konden fans van The Batman hun hart ophalen. De succesvolle film van filmregisseur Matt Reeves krijgt namelijk een vervolg. De opnames van de sequel staan gepland voor later dit jaar.

In de sequel, simpelweg getiteld The Batman: Part II, kruipt Robert Pattinson wederom in de huid van de gemaskerde superheld van Gotham City. The Batman was een commercieel succes aan de bioscoopkassa's en wist 3 Oscarnominaties in de wacht te slepen.



Opnames
In een nieuwe editie van Production Weekly staat dat de opnames voor de sequel gepland staan voor November 2023. Dit zal gebeuren bij de Warner Bros. Leavenden Studios, waar ook de eerste film grotendeels werd opgenomen. Overige opnames zullen plaatsvinden in Liverpool en Glasgow.

The Penguin
Voordat The Batman: Part II een release krijgt, worden de fans van de franchise op een 8-delige serie getrakteerd die zich volledig zal focussen op 'Penguin', de schurk gespeeld door Colin Farrell. Naar verluidt zal de serie een brug vormen tussen The Batman en The Batman: Part II, al is dit nog niet volledig bevestigt.

The Batman: Part II krijgt 3 Oktober 2025 een release.



NieuwsFilm

meest populair