Marvel-actrice niet blij met hoe ze op poster 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' staat

Marvel-actrice niet blij met hoe ze op poster 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' staat

"Kan iemand me vertellen wat er door mijn hoofd ging toen ik besloot om op deze manier te poseren voor een wereldwijde poster?"

Over een paar maanden kunnen we eindelijk Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop gaan zien. We werden onlangs al verwend met meerdere posters en trailers. Maar één actrice is helemaal niet blij met hoe ze op de nieuwste poster staat.

Recentelijke postte Nebula-actrice Karen Gillan een video op TikTok waarin ze haar ongenoegen uit over hoe ze op de nieuwe poster staat.

@karengillan100 The Nebula pose 😂#guardiansofthegalaxy #nebula #marvel #marvelstudios ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


"Ik dacht dat ik er best cool uitzag"
"Kan iemand me vertellen wat er door mijn hoofd ging toen ik besloot om op deze manier te poseren voor een wereldwijde poster die voor altijd zal bestaan?" vraagt de actrice zich in de video af. "Ik deed deze pose en ik dacht 'ik zie er best cool uit zo', het was volledig mijn besluit. Maar mijn hemel waar leun ik tegenaan? Wat doe ik met mijn elleboog? Nee, het ziet er echt niet uit.

Waar gaat de nieuwe Guardians over?
Gillan is vanaf 4 mei te zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3. In de nieuwe film leiden onze helden een rustig leven in Knowhere. Maar hun leven wordt verstoord als een schaduw uit Rocket's leven hem komt achtervolgen. Peter Quill, die nog steeds rouwt om het verlies van Gamora, moet zijn team leiden in een missie om Rocket te redden. De missie zou wel eens het einde kunnen betekenen van de Guardians of the Galaxy.

Bekijk de poster hieronder en oordeel zelf. Ziet Karen Gillan er echt zo belachelijk uit als ze zelf denkt?


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair