Hoe 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' aansluit op de vorige 'film'

Hoe 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' aansluit op de vorige 'film'

'De dynamiek zal heel anders zijn.'

Binnenkort komt Guardians of the Galaxy vol. 3 uit. Mantis actrice Pom Klementieff vertelt over hoe het derde deel goed aansluit op de holiday special die in november uitkwam.

In de Holiday Special werd het duidelijk dat Mantis een zus is van Peter Quill. Klementieff geeft aan dat de dynamiek tussen de twee daardoor is veranderd. "Ze zijn dichter bij elkaar gekomen. Als er iets met een van de twee gebeurt zal dat extra emotioneel zijn."

Ook vertelt ze over haar ervaringen van het filmen van de (waarschijnlijke) laatste Guardians film. "Het filmen duurde erg lang, maar het was heel mooi. Bij iedere scène hadden we in ons hoofd dat het wel eens de laatste zou kunnen zijn als groep. Dat zorgde ervoor dat iedere scène erg emotioneel was, ook de grappige."

Verwachtingen van Guardians 3
Regisseur James Gunn heeft recent nog een ander project uitgebracht, Peacemaker. Deze DC-serie doet het erg goed. In de serie speelt Chukwudi Iwuji en de fans zijn enorm enthousiast over hem. Komt het goed uit dat hij ook een grote rol heeft in Guardians 3. Hier heeft Gunn wel wat op te zeggen.

"Chukwudi speelt een hoofdrol in de film en mensen zijn laaiend over hoe goed hij wel niet is in Peacemaker. Ik ben echt heel blij. Ik liet wat scènes aan marvel zien en Kevin Feige was echt enorm enthousiast. Maar het wordt ook niet zomaar een film, het zal anders gaan worden dan wat mensen denken."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt 5 mei 2023 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair