Brie Larson laaiend enthousiast over 'The Marvels'-actrice

Brie Larson laaiend enthousiast over 'The Marvels'-actrice

Ms. Marvel-ster Iman Vellani is Larson's favoriete persoon.

Nu Phase 5 officieel is begonnen, kunnen de fans eindelijk uitkijken naar het tweede avontuur van Carol Danvers in The Marvels. Dit keer wordt Brie Larson vergezeld door twee nieuwe helden.

Naast Carol Danvers/Captain Marvel van Brie Larson zal de film ook Monica Rambeau van Teyonah Parris en Kamala Khan/Ms. Marvel van Iman Vellani bevatten. Over de laatste had Larson veel goeds te zeggen.

Vellani is de toekomst
In een gesprek met EW prees Larson haar 20-jarige collega Iman Vellani.
"Iman Vellani is de toekomst. Ze is de perfecte Ms. Marvel en de meest ongelooflijke persoon en castmate. Ik ben zo enthousiast over haar succes en ik ben zo opgewonden om te zien wat ze met haar leven gaat doen, want ze kan alles doen wat ze wil. Ze is een van mijn favoriete mensen op deze aarde."

Toekomst voor Ms. Marvel
Ms. Marvel is in de comics een vrij nieuw personage, het is dus lastig te zeggen waar we haar na The Marvels nog meer zullen zien. Er zijn veel theorien over haar armband die in verbinding staat met de ringen van Shang-Chi en Kang. Het is nog maar afwachten hoe dit zich gaat ontwikkelen.



Synopsis
"Captain Marvel heeft haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree en heeft wraak genomen op de Supreme Intelligence, maar door onbedoelde gevolgen draagt ​​Carol de last van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een abnormaal wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel, en Carol's vervreemde nichtje Monica Rambeau. Samen moet het trio samenwerken om het universum te redden als."

The Marvels staat nu voor een release op 10 november.

NieuwsFilm

meest populair