'Pretty Little Liars'-actrice Lucy Hale onthult een zeer persoonlijk geheim

'Pretty Little Liars'-actrice Lucy Hale onthult een zeer persoonlijk geheim

De actrice kampte jarenlang met een serieus alcoholprobleem.

Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale heeft ruim tien jaar geworsteld met een serieus alcoholprobleem. Dat onthult de Hollywoodster in de podcast Diary of a CEO.

"Ik heb hier nog nooit in het openbaar over gesproken, maar ik ben nu iets meer dan een jaar helemaal nuchter", vertelt Hale openhartig. "Het heeft me ruim dertien jaar geduurd om dat te bereiken. Ik heb er de tijd voor genomen".

Ze vervolgt: "Ik had altijd het idee dat de ware Lucy naar boven zou komen wanneer ik dronk. Het hielp me ook om rustig te worden in mijn hoofd. Soms blijft mijn brein maar doorgaan en dat is vermoeiend".

Schoolboekvoorbeeld
Hale vertelt dat ze veertien was toen ze voor het eerst alcohol dronk. "Vanaf dat moment is het snel bergafwaarts gegaan", zegt ze. "Mijn hoofd verlangde altijd naar meer".

De actrice meent dat ze een schoolboekvoorbeeld van een 'bingedrinker' was. "Ik viel flauw, kon me niets me herinneren van wat ik had gezegd of gedaan... dat was een enge tijd".



Lastig
Hale vertelt dat ze vaak pogingen heeft ondernomen om van haar problematiek af te komen.

"Ik heb proberen te veranderen voor mijn vriendjes, mijn moeder, mijn uiterlijk... maar zelfs de dood van een van mijn beste vrienden als gevolg van alcohol kon me niet stoppen".

Begin vorig jaar besloot ze dat het tijd was om haar problemen echt serieus aan te pakken. "Ik voel me nu veel fijner en rustiger", aldus Hale.

NieuwsFilm

meest populair