Dua Lipa in compleet doorschijnend jurkje op Insta-foto

Stijlvol en echt een jurkje voor Dua Lipa.

Door redactie
De zangeres en parttime actrice Dua Lipa heeft al heel wat opvallende jurkjes en andere outfitjes aan gehad. Nu valt ze wel heel erg op in een zwart jurkje dat vooral heel erg doorschijnt. Check de foto's hieronder maar via de links.

Uiteraard is Dua Lipa vooral zangeres, maar binnenkort is ze ook te zien als actrice in de film Argylle van de bekende regisseur Matthew Vaughn. En ze krijgt ook heel wat steun. Zo zijn er rollen voor de grootste namen uit Hollywood.

Een van de belangrijkste rollen in de actiefilm is voor Henry Cavill. Maar je ziet ook de gezichten voorbijkomen van Bryan Cranston, Bryce Dallas Howard, John Cena, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell en Ariana DeBose. Ergens in 2023 verschijnt de film op Apple TV+.

Opvallend op Instagram
Nu zien we Dua Lipa eerst in het doorschijnende zwarte jurkje. "Een nacht in Milaan 🌹 trots op jou Giuliano Calza happy happy tranen voor jou en je mooie GCDS show 🥲🥲🥲🥲," schrijft ze bij een reeks foto's.


Zien hoe de 27 jarige Dua Lipa eruit ziet in haar dooschijnende jurkje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina, ook hier.

Bekijk de afbeeldingVanessa Hudgens doet behoorlijk wulps
Wulpse Vanessa Hudgens toont lichaam in de vrije natuur

Bekijk de afbeeldingKate Beckinsale valt weer op
Kate Beckinsale ligt in spannend pakje op bed


NieuwsFilm

meest populair