Heeft Guy Ritchie nog wel zin in 'Aladdin 2' met Will Smith?

Komt het vervolg er nog?

Disney is de laatste jaren bezig met live-action remakes van hun klassieke animatiefilms. Hoewel ze niet altijd even goed in de smaak vallen bij critici, brengen ze behoorlijk veel geld op. Zo ook Aladdin (2019) van Guy Ritchie. De film had een omzet van meer dan een miljard dollar, maar waar blijft het vervolg?

Interesse
In een nieuw interview met Collider kreeg regisseur Guy Ritchie de vraag of hij terug zou willen keren voor het aangekondigde vervolg op Aladdin. Hij antwoordde als volgt:

"Ik zou het heel graag willen. Ik kan je niet vertellen hoeveel ik van die ervaring heb genoten. Het was een geweldige ervaring. Dat hele Disney-ding, zoals je je kunt voorstellen, is zo'n professionele outfit. Alleen al vanuit dat perspectief was het zo leuk."

"Ik zou heel graag willen, we zullen het afwachten. We zijn al een tijdje bezig met het rondslingeren van ideeën, maar het zou geweldig zijn om te doen, het zou geweldig zijn om terug te gaan."

Status
Disney maakte na het succes van de remake in februari van 2020 bekend dat ze al bezig waren met Aladdin 2. Er werd verwacht dat hoofdrolspelers Mena Massoud, Naomi Scott en Will Smith allemaal terug zouden keren als Aladdin, Jasmine en The Genie.

Ritchie vertelt in het interview dat ze al een aantal ideeën hadden voor het vervolg, maar er dus nog niks echt van de grond is gekomen.

Hieronder bekijk je het volledige interview met Ritchie.



NieuwsFilm

meest populair