Shang-Chi keert eerder terug in het Marvel Cinematic Universe dan je zou denken

Shang-Chi keert eerder terug in het Marvel Cinematic Universe dan je zou denken

Het personage keert misschien eerder terug dan verwacht.

Simu Liu maakte met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zijn debuut in het MCU als nieuwe held Shang-Chi. Aangezien de regisseur van deze film terugkeert om Avengers: The Kang Dynasty te regisseren, dacht men dat Shang-Chi hier weer voor het eerst te zien zou zijn. De acteur hint nu dat dit wellicht niet het geval is.

Eerder dan je denkt
In een interview met PEOPLE sprak Liu over acteren in het MCU en dat we wellicht binnenkort al samenwerkingen kunnen zien tussen Shang-Chi en andere Marvel-helden:

"Ik ben zo'n grote fan van zowel de personages als de artiesten die ze spelen, dus elke samenwerking is een kans voor mij om samen te werken met iemand die, op zijn eigen manier, barrières doorbreekt en op de top van hun spel staat."

"Ik denk dat dat is wat me het meest opwindt als artiest, [en] ook als fan. En wie weet zien ze iets eerder dan je denkt.... We zullen zien."

Destin Daniel Cretton
Destin Daniel Cretton is de regisseur van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en gaat een veel grotere rol krijgen in het MCU. Zo gaat hij de vijfde Avengers-film, The Kang Dynasty, regisseren en is hij bezig met de 'Wonder Man'-serie voor Disney+.

Ook is het de bedoeling dat hij terugkeert om een vervolg op Shang-Chi te regisseren, maar die film heeft nog geen verschijningsdatum. Het was vanzelfsprekend om te concluderen dat we Shang-Chi pas in The Kang Dynasty weer zouden zien, maar dat is nu misschien toch niet zo.

Wonder Man
Wie weet zien we het personage wel in Wonder Man. Ben Kingsley gaat na zijn terugkeer in Cretton's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ook weer Trevor Slatterty spelen in de serie.



NieuwsFilm

meest populair