Nieuwste Stephen King-film 'Children of the Corn' met de grond gelijk gemaakt

Nieuwste Stephen King-film 'Children of the Corn' met de grond gelijk gemaakt

Geen nieuwe 'Shawshank Redemption'...

Stephen King is zonder twijfel een van de meest succesvolle en populaire schrijvers van de afgelopen decennia. Veel van zijn boeken worden dan ook verfilmd. Soms zijn het grote successen, soms juist grote flops. Children of the Corn lijkt er een te zijn van de laatste categorie...

Met meer dan 60 boeken op zijn naam en talloze verfilmingen, heeft King een enorme impact gehad op de literaire en filmwereld. Denk bijvoorbeeld maar aan The Shawshank Redemption, in de ogen van de nodige filmfanaten zelfs de beste film aller tijden. Ook The Shining was een grote hit.

Minder
Niet alle verfilmingen van King's boeken zijn succesvol, zoals The Dark Tower. Ondanks het feit dat het ging om een prachtige cast, was de film een enorme flop aan de box-office en kreeg het overwegend negatieve recensies van zowel filmcritici als 'de gewone bioscoopgangers'. Nu wordt weer een nieuwe King-film met de grond gelijk gemaakt.

Het gaat hier om Children of the Corn. Het verhaal gaat over een groep kinderen, die een sekte hebben gevormd in een klein stadje in Nebraska. Zij hebben het gemunt op de volwassenen, die ze offeren aan een bovennatuurlijke entiteit genaamd 'He Who Walks Behind the Rows'.

Wanneer een jong stel per ongeluk in deze sekte terecht komt, moeten ze zien te overleven tegen deze kwaadaardige kracht. Bekijk de trailer hieronder.



Niet geweldig
Helaas is de film verre van goed onthaald. Op Rotten Tomatoes staat de film voorlopig zelfs op een 0% rating. Op IMDb doet hij het 'iets beter'. Hier scoort de film namelijk een 4,1. Toch nog geïnteresseerd? De film zal normaal gesproken volgende maand te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair