Eerste trailer 'Peter Pan & Wendy' met Tinker Bell en Jude Law's Kapitein Haak!

We gaan terug naar Neverland.


Disney+ heeft zojuist de eerste trailer uitgebracht van hun nieuwste verfilming van een oude klassieker: Peter Pan & Wendy. In de beelden krijgen we onze eerste blik op Yara Shahidi's Tinker Bell en Jude Law's Captain Hook.

Synopsis
De meeste mensen kennen het verhaal van Peter Pan onderhand wel, maar uit de officiële synopsis blijkt dat de focus van deze remake meer ligt op Wendy:

"Peter Pan & Wendy" introduceert Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter zich te laten, die Peter Pan ontmoet, een jongen die weigert op te groeien."

"Samen met haar broers en een kleine fee, Tinker Bell, reist ze met Peter naar de magische wereld van Neverland. Daar ontmoet ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook, en begint aan een spannend en gevaarlijk avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen."

Cast & crew
De rollen van Peter Pan en Wendy Darling worden gespeeld door Alexander Molony en Ever Anderson. De beroemdste ster in de film is Jude Law, die de kwaadaardige Kapitein Haak tot leven gaat brengen. Verder zien we uiteraard eindelijk Yara Shahidi's Tinker Bell.

Achter de schermen staat topregisseur David Lowery aan het roer. Hij heeft zowel geliefde arthouse-films als A Ghost Story en The Green Knight als de remake van Pete's Dragon. Een geschikte regisseur voor deze verfilming.

Trailer en verschijningsdatum
Peter Pan & Wendy verschijnt op 28 april op Disney+. Hieronder bekijk je de trailer.NieuwsFilm

meest populair