Hugh Jackman lijkt meerdere versies van Wolverine te gaan spelen in 'Deadpool 3'

Hugh Jackman lijkt meerdere versies van Wolverine te gaan spelen in 'Deadpool 3'

Ook in Ryan Reynolds eerste MCU-avontuur wordt het multiversum mogelijk ingezet.

Hugh Jackman zal mogelijk als meerdere versies van Wolverine te zien zijn in de Marvel-film Deadpool 3. Daar hint de acteur althans sterk op in een recent interview met een Frans blad.

Marvel is momenteel het multiversum aan het verkennen in zijn films en series. Dit biedt de superheldenstudio om heel wat gezichten uit oudere films terug te brengen en alternatieve versies van zijn bekendste helden te laten zien.

Hofnar
Ook in Deadpool 3 zal het multiversum een rol spelen. Vermoedelijk wordt Ryan Reynolds' grofgebekte mutant op die manier in het Marvel Cinematic Universe geïntroduceerd.

De rechten over de Deadpool-films waren voorheen niet in handen van Marvel Studios, waardoor deze officieel niet behoren tot het overkoepelende superheldenuniversum.

Varianten
Het multiversum biedt Marvel dus de kans om verschillende versies van hetzelfde personage te gebruiken. Deze 'varianten' zijn afkomstig uit alternatieve universa.

Hugh Jackman lijkt nu te hebben onthuld dat hij in Deadpool 3 meerdere versies van zijn iconische X-Men-personage Wolverine gaat spelen.

Dubbelrol
In een interview met een Frans blad wordt hem gevraagd naar zijn terugkeer als Wolverine.

"Ik kan niet wachten", reageert hij. "Ik speel zelfs een dubbelrol".

Zichzelf
Een andere optie zou kunnen zijn dat Jackman niet alleen Wolverine speelt, maar ook een fictieve versie van zichzelf.

Dergelijke meta-humor zou immers perfect passen bij de toon van de Deadpool-films.

NieuwsFilm

meest populair