Nieuwe 'Alien'-film breidt cast uit met deze 'Transformers'-actrice

Isabele Merced sluit zich aan bij Cailee Spaeny.

20th Century Studios pakt door met een nieuwe film in de 'Alien'-franchise van regisseur Fede Alvarez. Een aantal maanden terug werd bekend dat Cailee Spaeny de hoofdrol had in de film, maar nu weten we dat Isabela Merced ook een rol te pakken heeft.

Vorige rollen
Merced is voornamelijk bekend van haar rol als Dora the Explorer in Dora and the Lost City of Gold en haar rol in Transformers: The Last Knight. Ook was ze recent naast Jason Momoa te zien in de Netflix-film Sweet Girl.

Zonder Ridley
In 2012 ging Ridley Scott van start met prequel-films op zijn originele film. Hij maakte Prometheus en daarna Alien: Covenant. De intentie om deze prequel-trilogie af te ronden was er zeker, maar het is nog maar de vraag of het er van gaat komen met Scott's volle agenda.

Zo is hij net klaar met de productie van Napoleon en gaat hij binnenkort van start met de productie van Gladiator 2. Gewaardeerd horror-regisseur Fede Alvarez neemt het nu dus van Scott over voor een compleet nieuwe film in de franchise die niet aansluit op Scott's prequels.



NieuwsFilm

meest populair