Potentiële nieuwe James Bond-acteur meldt zich af voor de rol

Na Idris Elba zegt weer iemand anders 'af'.


We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. Hij was voor een allerlaatste keer te zien in No Time to Die. Er moet nu dus op zoek gegaan worden naar een nieuwe 007. Deze grote naam zal het in ieder geval niet worden.

We hebben de laatste paar maanden al behoorlijk wat namen voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld maar aan Henry Cavill, Tom Hardy en Idris Elba. Laatstgenoemde zei echter dat hij het niet zal worden. Taron Egerton komt nu met een soortgelijk verhaal.

Dus niet
Ondanks het feit dat Egerton, o.a. bekend van de Kingsman-films, gezien wordt als een geschikte opvolger, is hij het hier zelf niet mee eens. Volgens hem lopen er betere kandidaten rond, waardoor hij nu al de handdoek in de ring gooit.

Zo zegt hij: "Ik denk dat ze al iemand in gedachten hebben, maar ik ben het in ieder geval niet. Ik heb nooit deel uitgemaakt van de gesprekken. Ik heb Barbara Broccoli [de grote Bond-producente] nooit ontmoet".

Geheimpje?
Misschien dat Egerton niks wil verklappen of weggeven, maar de acteur lijkt tamelijk serieus. Zo vervolgt hij: "Ze hebben nooit naar mij gevraagd, dus ik ben gewoon niet een van de jongens die kans maakt".

"Ik denk zelf gewoon dat ik niet de juiste persoon ben. Dat is ook niet erg. Er zijn in mijn ogen veel betere kandidaten voor die rol dan ik". Op dit moment lijkt Aaron Taylor-Johnson de beste kaarten te hebben voor de rol. Meer daarover lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair