Dit is waarom Rocky van Sylvester Stallone niet in 'Creed 3' zit

Dit is waarom Rocky van Sylvester Stallone niet in 'Creed 3' zit

Stallone zal niet meer te zien zijn als Rocky.

Na maar liefst 8 delen van de rocky films lijkt er een eind te komen aan Sylvester Stallone's Rocky. De ster zal namelijk niet te zien zijn in Creed III. Hoofdrolspeler en regisseur Michael B. Jordan legt uit waarom niet.

In een interview met HOT 97 vertelde B. Jordan dat in het derde deel Adonis uit de schaduwen van Rocky en zijn vader moet stappen om zo de reeks verder vooruit te duwen.

"Ik denk dat het gene wat mensen leuk vinden aan de films de momenten zijn dat het personage door moeilijk momenten gaat en dat hij zich daaruit werkt en zo juist op een mooi moment in zijn leven komt. Ik denk dat mensen zichzelf daarin kunnen herkennen."

Waarom zit Stallone niet in de film?
Na het filmen van Creed II kondigde Stallone zijn pensioen van de rocky films aan op instagram. "Ik vond het ontzettend leuk om dit personage te spelen. Hoe jammer ik het ook vind om te zeggen, maar aan alles komt een eind. Ik hou van jullie en gelukkig zal Rocky nooit sterven want hij zal voortleven in jullie."

In een interview met THR had hij nog wat te zeggen over de afwezigheid van Rocky in Creed III: "Ja dat is jammer, want ik weet wat het had kunnen zijn. Het is uiteindelijk op een andere manier gemaakt dan ik het had gedaan. De philosophie is anders dan de mijne. Ik wens ze wel veel succes."

Creed III draait nu in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair