Volledige cast nieuwe 'Alien'-film voor Disney+ onthuld

De opnames van de film gaan volgende week van start!

De cast voor de nieuwe Alien-film van Don't Breathe-regisseur Fede Alvarez is compleet. Lees hieronder wie er allemaal te zien zullen zijn in de productie van 20th Century Studios.

David Jonsson (Industry, Archie Renaux (Shadow and Bone), Spike Fearn (The Batman) en Aileen Wu zullen te zien zijn naast de eerder aangekondigde Cailee Spaeny en Isabela Merced in het nieuwe deel uit de langlopende scifi-horrorfranchise.

De nieuwe Ripley?
De nieuwe film begint op een afgelegen kolonie, waar een groep jonge mensen vrezen voor hun leven wanneer ze met een xenomorph te maken krijgen. Spaeny heeft een rol die al wordt vergeleken met die van Sigourney Weavers Ripley uit de eerste vier delen.

De opnames van de film, die nog geen titel heeft, beginnen op 9 maar in Boedapest. Alvarez verfilmt een script dat hij samen met Rodo Sayagues schreef.

Ridley Scott zal de film produceren. Er is overigens geen connectie met de eerdere films en het is de bedoeling dat dit nieuwe deel direct op Disney+ verschijnt. Dit is in lijn met Dan Trachtenbergs Predator-film Prey van vorig jaar.



NieuwsFilm

meest populair